D'yer'ailt Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) YEE-HAW! Kolejny temat, w którym zmieniamy tematykę na (naszym zdaniem i oby waszym) bardziej ciekawą. W tym temacie chodzi teraz o wskazywanie podobieństw między Appleloosą a Dzikim Zachodem jak i przeciwieństw. Porównajmy mieszkańców: czym się różnili a co ich łączyło? No i na koniec oczywiście charakterystyczna architektura. W czym będziecie zgodni, a co was poróżni? Czekamy na odpowiedzi! Edytowano Lipiec 24, 2013 przez Moonlight Link do komentarza
Yebać to gunwo DORoŚnijcie Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Długo mnie nie było ale znalazłem czas aby tu zajżeć i rozpocząc zabawę trzeba rozruszać dział najlepszego kuca w Equestrii. Więc podam po dwa przykłady podobieństw i różnic. Podobieństwa : Kapelusze kowbojske charakterystyczne dla dzikiego zachodu, Szeryf dbający o bezpieczeństwo. Różnice : brak pojedynków strzeleckich , brak złego gangu/charakteru próbującego przejąć kontrolę nad miastem. Kurcze mam sporo do nadrobienia. btw. Witam nowego Reganta AJ Link do komentarza
KreeoLe Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Z powodu braku aktywności i poziomu nudności wszechstronnej tej dyskusji, temat zamykam i do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts