osa21c Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Witaj w drużynie:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 sry... nie mogłem odpisać (nie miałem neta ) mam kota a nazywa się kukuś IIIIIIIII!!!!!!!! MASZ KICIUSIA!!!! Ja też mam kota! A twój pupil jak wygląda? A co do mojej kotki, ma małe! Niedługo będą do adopcji! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raf0128 Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 IIIIIIIII!!!!!!!! MASZ KICIUSIA!!!! Ja też mam kota! A twój pupil jak wygląda? A co do mojej kotki, ma małe! Niedługo będą do adopcji! tia... nie chciało mi się zaglądać na forum... i.... teraz odpowiadam :yHRvV: wygląda tak: biało szara sierść i ma czarne plamy na ogonie, a płeć to ON Nauczył się jednego... włącza lampkę nocną gdy jest głodny o 1:00-3:00 nad ranem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się