TheUnbridle Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 Multikonta? Dohohohoho. Nie , nie wiem jak usunąc ArcanusDusty x: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Nie , nie wiem jak usunąc ArcanusDusty x: Poprosić adminów? A ja ten nick mam już od 10 lat i nie zamierzam go zmieniać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Lipiec 29, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2013 Poprosić adminów? A ja ten nick mam już od 10 lat i nie zamierzam go zmieniać. ale jak? XD nawet nwm gdzie to wysłac A czy ja ci każe go zmieniac o: ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 @TheUnbridle Wejdź na profil jakiegoś admina np. Sipera i kliknij "Wyślij wiadomość". Opcję tę masz obok "Dodaj mnie jako znajomego". Myślę, że pomogłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Lipiec 29, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2013 @TheUnbridle Wejdź na profil jakiegoś admina np. Sipera i kliknij "Wyślij wiadomość". Opcję tę masz obok "Dodaj mnie jako znajomego". Myślę, że pomogłam. Mmm spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się