asie Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Dla zainteresowanych. Mapa: płaska | izometryczna Wkrótce naprawimy brakujące bloki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eDastir Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Fajne, dzięki ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 już wiem gdzie będę mieszkał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPokero Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Genialne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 (edytowany) Po zobaczeniu mapy zastanawiam się nad powrotem do Minecraft'a w przerwach pomiędzy ogladaniem The International 3 lub grą w Dota 2. Mam także pytanie, ile czeka się na przyjęcie na server po wysłaniu Nicku oraz skina? Edytowano Sierpień 9, 2013 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPokero Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Po zobaczeniu mapy zastanawiam się nad powrotem do Minecraft'a w przerwach pomiędzy ogladaniem The International 3 lub grą w Dota 2. Mam także pytanie, ile czeka się na przyjęcie na server po wysłaniu Nicku oraz skina? Ja jeszcze czekam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts