MamaLuigi Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Co sądzicie o tej grze ? Bo dla mnie to najlepsza gra w jaką w życiu grałem i do tego całe moje dzieciństwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 -Hello. -Hello. -Follow me. -Ok! Bardzo klimatyczna i grywalna, też pamiętam ją z dzieciństwa, ale przeszedłem ją dopiero, jak ukazała się w CDAction Dwójki jeszcze nie przeszedłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Mam 2 czesci na steamie. Abe´s exodus i oddysee. Gra bardzo fajna, przeszedlem ja chyba z 5 razy. Jak bylem mlodszy tak z 5-7 lat jak mialem to razem z rodzicami gralem bo tez ja lubili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MamaLuigi Napisano Sierpień 15, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2013 No paczcie, a jednak ktoś zna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts