Kxsu Kxreq Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Witajcie Postanowiłam tym razem zabawić się w coś innego Powybieram parę piosenek z jednego gatunku, a wy będziecie mogli głosować na swoją piosenkę oraz wykonawcę Powstanie w ten sposób całkiem ładny spis najlepszych wykonawców oraz piosenek w danych kategoriach Wszystko po to, by nowi userzy, i nie tylko, szukający muzyki bronych, mogli łatwo znaleźć najlepszą muzykę ^^, Głosy są nieograniczone Możecie typować swoich wykonawców, ilu wam się podoba, oraz uważacie, że są najlepsi Gatunek: Dubstep i pochodne Przykłady, by można było łatwo skojarzyć o jaką muzykę mi chodzi: Lectro Dub - Club Crusher Alex S. - Party with Pinkie Assertive Fluttershy - Boo Hoo Sim Gretina - A True True Friend remix Flaedr - Helping Twilight win the crown Tak więc, niech głosowanie się rozpocznie Z czasem będę dodawała nowe gatunki, lecz wciąż możecie głosować na poprzednich wykonawców Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 (edytowany) Ok,to ja zacznę : Gatunek: Swing Mistrz swingu :la: Piosenka np:The Living Tombstone - Good Ol' Days Gatunek: Eurobeat Tutaj mamy jedynego słusznego artystę ^3^ Piosenka np: Eurobeat Brony - Luna,Discord,Smile Song //Nie wiem czy o to chodziło...// Edytowano Sierpień 4, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 Chodziło to, by wymieniać wykonawcę który wg. ciebie zasługuje na uznanie, i to samo z piosenkami, nie muszą być akurat tego samego wykonawcy xd Tak, gatunku nie trzeba wymieniać, tylko piosenki z gatunku który wymieniłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts