Katsuro Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Witam chciałbym zaprezentować filmik mojej dziewczyny, jak rysuje podobiznę naszej ukochanej ''Rainbow Dash'' https://www.youtube.com/watch?v=mUrjwG2Liss Jak także robicie arty, to podzielcie się nimi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Ten art jakoś pupci nie urywa... Dashie jest gruba i delikatnie powiedziawszy ma dziwne skrzydła, a do tego źle położone kolory na grzywie. Sam speedpaint jakoś kiepsko mi się oglądało, autorka albo pisała na GG, albo czegoś na Youtube szukała i w kółko przeskakiwała pomiędzy SAIem, a vectorem. Nawet dziecko wie, że takie sprawy techniczne załatwia się poza nagraniem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katsuro Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 To był pierwszy art, mojej dziewczyny w tym stylu. Wiedz myślę że miała prawo zrobić drobne błędy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 To był pierwszy art, mojej dziewczyny w tym stylu. Wiedz myślę że miała prawo zrobić drobne błędy.Art artem, ale przeczytaj drugi akapit mojego postu, bo Twoja dziewczyna to chyba nowicjuszką w nagrywaniu speedpaintów nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts