Gość Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) szukam informacji o maskach na tył głowy. jako że tygrysy praktycznie nie atakują od przodu, takowe wymyślono. chodzi mi głównie o wygląd i nazwę (jeśli ma). halp ;-; Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Gość Link do komentarza
Eter Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Maski na tył głowy ? Hmm na przód to ok ale na tył... to nie lepiej jakiś kask / hełm czy coś w tym stylu ? Może tutaj coś znajdziesz : http://gunfire.pl/pol_m_Wyposazenie-Taktyczne_Maski-ochronne-436.html Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 chyba chodzi o to, żeby wyglądała jak twarz z wcześniej wymienionego powodu Link do komentarza
Bezik Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) Masz w tym artykule trochę informacji i zdjęć, ale nazwy nie znalazłem. Więcej można znaleźć hasłem Sunderban Tiger masks (szczerze mówiąc wątpię żeby to miało jakąś specjalną nazwę, bo to zwykłe maski przedstawiające ludzką twarz, tylko noszone z tyłu lub boku głowy). Edytowano Sierpień 12, 2013 przez Bezik Link do komentarza
Recommended Posts