piotrekzet123 Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Takiego tematu jeszcze nie było a wiele osób słucha muzyki tego typu. Moi ulubieni ;p - Sim Gretina -Dj Gestap 0DJ Echelon -Pinkiepieswear -Twitch -MBAlpha -Alex.s -Assertive Fluttershy - Living Tombstone - Silva Hound -Glaze i wiele, wiele innych Piszcie,dyskutujcie i dodawajcie nowych,niewymienionych napewno posłucham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Hmm... - Mandopony. Jego ostatnia piosenka(i bynajmniej nie jest to Generosity) pobiła wszystkie inne. Kto zgadnie co to za utwór? - The Living Tombstone. Jego remixy są hmm... oryginalne. Naprawdę fajne i odprężające, których zawsze słucham kiedy wybieram się jeden z moich 2-godzinnych spacerów xD - Acousticbrony. Jeżeli ktoś zna Mando, zna też ich. Są to muzycy współpracujący z nim przy "piosenkach harmonii". - Lavender Harmony. Wspaniała osoba. Przede wszystkim bardzo utalentowana. Ma wspaniały głos. Zawsze chętnie jej posłucham. - Ponyphonic. Kto nie kojarzy Lullaby for a Princess? Jest to piosenka, którą każdy w fandomie powinien poznać. - Eurobeat Brony. Luna i Discord to moje dwie ulubione tego twórcy. O ile Pan Chaosu bardziej przypadł mi do gustu jako remix, tak Luna bardziej podoba mi się w oryginale. - Glaze. Znane Rainbow Factory. Jego chyba nie trzeba przedstawiać. - Alex S. Jedyną jego piosenką jaką słyszałem była Party with Pinkie. Bardzo mi się ona spodobała. Myślę, że jak tylko znajdę trochę czasu to przesłucham też jego inne utwory. - Assertive Fluttershy. Tu tak samo jak z Alex'em S. Boooring! była jedyną piosenką tego twórcy jaką usłyszałem. Trzeba przyznać, że jest naprawdę fajna. - Aviators. Tak... Aviators... Friendship i Never Back Down to jedne z moich ulubionych fandomowych piosenek Cały czas ich słucham(No dobra. Cały czas to ja słucham You're Gonna Go Far Kid w wersji RD ) Tyle pamiętam. Jeżeli kogoś sobie przypomnę to dopiszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Moi ulubieni twórcy to: - PrinceWhateverer - MetalCorePony - PonyEveningStar - Canapplejack - JWoodony - dBPonyMusic I wiele pojedynczych piosenek z tego tupu co właśnie podałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Hmm... - Living Tombstone - Mandopony - Nicolas Dominique - Sonic Breakbeat - Aftermath - Wooden Toaster - Prince Whatever - Eile Monty - dBPony - Forest Rain - Bronyfied - Sim Gretina - Alex.S - Assertive Fluttershy - Twich - Pinkiepieswear - Eurobeat Brony - Ponyphonic - Silva Hound - KingSpartaX37 - Flaedr - Aviators i znając życie kogoś pominęłam... Edytowano Sierpień 28, 2013 przez RainbowDash123456789 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 I tak najlepsza piosenka ever to Update Song Mando xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Większość tego co juz wypisaliscie to moi ulubieni, dodałbym jeszcze StormWolfa, bo ma fajny styl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts