Wiśnio Changa Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Oto krótki one-shot o odczuciach alter ego Pinkie Pie, czyli Pinkameny, po zabiciu reszty maine six. https://docs.google.com/document/d/1_g1FtWNwCCC0vLYALbv2Y0DL1lIXpgYUUnykloJVzZo/edit Enjoy! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Co ja czytam. Czy to nie powinno być w MLN?Nie rozumiem jednej rzeczy. Pinkie zabija M6 i pozostaje na wolności? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Ja to znam tylko nie wiem skąd. Gdzieś to już było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Dash_Dashi Napisano Listopad 20, 2015 Share Napisano Listopad 20, 2015 (edytowany) Ciekawy pomysł na fanfik... Bardzo mi się spodobał. Edytowano Listopad 21, 2015 przez Rainbow Dash_Dashi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się