Insomnia Napisano Listopad 17, 2013 Autor Share Napisano Listopad 17, 2013 Luna narysowana na przystanku. Celestia narysowana w autobusie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 18, 2013 Autor Share Napisano Listopad 18, 2013 Twilight bez ogona Moja pierwsza Trixie ! No i nie mogło oczywiście tutaj zabraknąć Pani Dnia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 tia narysowana w autobusie. Masz wiele pięknych rysunków, ale jednak najbardziej zachwyciłam się tymi dwoma. No i nie mogło oczywiście tutaj zabraknąć Pani Dnia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 19, 2013 Autor Share Napisano Listopad 19, 2013 (edytowany) Wcześniej rysowałam zwykłymi ołówkami. Dziś kupiłam sobie miękki ołówek 6B. Efekt Edytowano Listopad 19, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 jeśli już robisz kontury postaci to niech one będą takie za jednym pociągnięciem albo jakąś gładka linią a nie szarpane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Diadem wyszedł mi troszkę... Jest za duży 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Masz bardzo łany styl. Zauważyłam że Celestia z autobusu też nie ma ogona i nie jestem pewna czy Lunie z przystanku dobrze się zgina noga. Jednak twoja kreska jest bardzo przyjemna dla oka. Uwielbiam oglądać twoje prace także za to że często rysujesz księżniczki . Jestem ciekawa Rarci z normalną grzywą w twoim wykonaniu. A za rysunki masz ode mnie repa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Śliczne rysunki i dziękuje za Krysię, wyszła świetnie, poza tym coraz lepiej wychodzi Ci Luna :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 24, 2013 Autor Share Napisano Listopad 24, 2013 (edytowany) Może Rarcia nie pochwali mnie za sukienkę jaką jej zrobiłam ale fryzura wyszła świetnie~! Później postaram się poprawić ten rysunek. Edytowano Listopad 24, 2013 przez Insomnia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 dziwnie jej się zgina przednia nóżka. Skrócenie jej włosów celowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 24, 2013 Autor Share Napisano Listopad 24, 2013 Skrócenie jej włosów celowe? Tak, celowe. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Ta Rarity wyszła cudownie! Jednocześnie słodko, jakby była jeszcze małą...klaczką? A jednocześnie nadal elegancko. Dobrze wystylizowana grzywa, bo mimo ze krótsze nadal wyglądają świetnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 (edytowany) Moja OC'ka dostała prezent... Ciekawe co to takiego? Świąteczna Tia Edytowano Listopad 28, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 No powiem ci, że tą świąteczną Tią to mnie zaskoczyłaś. I to jak najbardziej pozytywnie Jedyne co mnie w tym odrobinę razi, to długość i kształt rogu. Jest odrobinę za długi i jakby trochę w jednym miejscu przekrzywiony, ale poza tym jest bosko Pierwsza praca też niczego sobie Chodź wydaje mi się, że postać jest odrobinę za chuda i ma coś z brzuchem. Będę mieć oko na ten temat i z radością, jak i niecierpliwością oczekiwać kolejnych prac Tak swoją drogą... widzę, że wielu tworzącym bronies, nastrój zbliżających się świąt mobilizuje do tworzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 15, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2013 Świąteczna Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Świąteczna Luna jakie to yay~~ Śliczne rzekła bym. ^^ te oko! ten lekko troszeńkę skrzywiony róg, ten ogon, ta grzywa...wow Umiałabyś narysować tą emotikonę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Wydaje mi się że ma trochę za dużą głowę, ale jeśli to celowy zabieg to wyszedł całkiem nieźle. Jeśli nie celowy, to i tak wygląda to dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts