Brainiac Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) Sie,anko! Nie wiem dlaczego tu tak pusto ale jakby co to będę mógł się pochwalić pierwszym postem tutaj Dyskusja jest na temat kampanii w Black Opsie 2. Co o niej sądzicie? Jak Wam się podobało mocne powiązanie z 1. Częścią BO? Też płakaliście kiedy Woods zastrzelił...no, bez zbytnich spoilerów Ja mogę jedynie wstać i klaskać. Jk zwykle, zdarzają się niedociągnięcia ale w tym przypadku dodanie dużej ilosci wyborów jest czyms super. Nie ma ich dużo (2-4) ale są urozmaiceniem. Moja ocena 9,5/10 Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez Brainiac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) Black ops 2 jest całkiem fajny. zrobiony ciekawie a historia nie jest zrobiona na odwal. ja bym dał 8/10 Ale bardziej do gustu przypadła mi jedynka, jak ja kocham te czasy. Vietnam, wszędzie huey-e + te piosenki. http://www.youtube.com/watch?v=2yo3IT7sKQw Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez WilkU 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 W 1. Grałem obowiązkowo. Wypas. Totalnie mnie rozwaliła. Było poarę niezrozumiałych akcji ale po zagraniu w 2. Wszystko się wyjaśniło BO 1 dostaje u mnie 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SubokPL Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) Black Ops 2 mi sie bardzo podobał i polecam zagrać każdemu kto jeszcze nie grał Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez SubokPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 2 to obecnie moja ulubiona część. Wypchnęła z 1. miejsca MW3 Mój ranking: 1. BO2 2. MW3 3. World Of War 4. BO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts