Metka04 Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Czyli wszelkiej maści prace manualne, będące zazwyczaj kobiecą domeną Ale nie chodzi tutaj tylko o przysłowiowe doszycie guzika, tylko o działalności praktycznie twórcze. Osobiście zajmuję się wykonywaniem biżuterii w postaci wisiorków, kolczyków itp. Wykorzystuję do tego grafiki i ozdobne ramki/szkiełka. Poza tym maluję na tkaninie taką specjalną farbą do tkanin różne obrazki. Całość jest bardzo obligująca czasowo, jednak przysparza wieeeeeele przyjemności A Wy macie się czym pochwalić? czekam na wstawienie zdjęć i wymianę doświadczeniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 (edytowany) Od jakiegoś czasu robię pluszaki Ale muszę znaleźć aparat na razie moja brzydka derpy: Edytowano Październik 21, 2013 przez Gorgon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 21, 2013 Autor Share Napisano Październik 21, 2013 Ustaw ją do zdjęcia tak aby była w całości, no i bez oświetlenia z tyłu monitorem bo nic nie widac przez to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 No cóż to trochę zajmie, bo do dyspozycji mam tylko kamerkę internetową na krótkim kablu , ale się postaram, no i wypadałoby, wreszcie znaleźć mój aparat. Jednak jestem na to za leniwy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 21, 2013 Autor Share Napisano Październik 21, 2013 telefonem zawsze możesz albo kogos poprosić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts