osa21c Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 (edytowany) Edytowano Październik 31, 2013 przez osa21c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Umm... znaleźć* ^ ^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Ziom, nie dmuchaj do mikrofonu :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Październik 31, 2013 Autor Share Napisano Październik 31, 2013 (edytowany) Eh, te nasze kochane mikrofony za 3 dychy...:( Prosiłbym również o skomentowanie treści i przekazu poradnika. Edytowano Październik 31, 2013 przez osa21c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Prosiłbym również o skomentowanie treści i przekazu poradnika. Całego poradnika nie chce mi się oglądać ze względu na to, że to mnie nie interesuje. Na samym początku w niektórych momentach się "zacinasz" co jakiś czas i dopiero po chwili orientujesz się co masz w danym momencie powiedzieć :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Październik 31, 2013 Autor Share Napisano Październik 31, 2013 Całego poradnika nie chce mi się oglądać ze względu na to, że to mnie nie interesuje. Na samym początku w niektórych momentach się "zacinasz" co jakiś czas i dopiero po chwili orientujesz się co masz w danym momencie powiedzieć :c 1. Zła postawa. 2. Zacinam się? To nie ja, to moja trauma! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Może trzymasz mikrofon za bardzo przed ustami, spróbuj ustawić go tak żeby z boku był a nie przed nimi, wtedy może nie będzie tych pierdów jak wydmuchujesz powietrze A co do treści, to jedynie dorzucił bym jedną rzecz w momencie kiedy wybierasz czy instalować 32, czy 64 bity. Która wersję wybrać i jak sprawdzić ilu bitowy system się ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Listopad 1, 2013 Autor Share Napisano Listopad 1, 2013 Może trzymasz mikrofon za bardzo przed ustami, spróbuj ustawić go tak żeby z boku był a nie przed nimi, wtedy może nie będzie tych pierdów jak wydmuchujesz powietrze A co do treści, to jedynie dorzucił bym jedną rzecz w momencie kiedy wybierasz czy instalować 32, czy 64 bity. Która wersję wybrać i jak sprawdzić ilu bitowy system się ma. No to już trzeba samemu sprawdzić jaki ster działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 (edytowany) btw, to tylko moja opinia, ale myślę że poradniki pisane ze screenami są bardziej przystępne od wideoporadników, a i jak się jakiś błąd po czasie zauważy to można łatwo zedytować posta. Edytowano Listopad 1, 2013 przez Bezik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Listopad 1, 2013 Autor Share Napisano Listopad 1, 2013 Serio? Jeśli uważacie, że screeny więcej obrazują, to nie ma problemu:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts