Wilczyca Szarka Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Zobaczcie:http://imagizer.imageshack.us/v2/800x800q80/690/ykk2.jpg Fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 15, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2013 @TheTinkaMLP to jest test. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 myślę, że chociażby znaczenia słów możesz się w szkole nauczyć aha- co zamierzasz robić w przyszłości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 15, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2013 co zamierzasz robić w przyszłości? Być piosenkarką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 a posiadasz do tego talent? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 15, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2013 a posiadasz do tego talent? Nie będę siebie oceniać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 może być z opinii innych ludzi. Czekamy na jakieś nagranie Twoje w takim razie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Ja cię znam z forum ,ale się nie przywitałam, więc hej. Nagrasz kiedyś jak śpiewasz? To prawda, że twój Oc jest o 10 lat starszy od ciebie samej? Wychodzi na to, że masz 9 lat? Masz coś do nagrania jak śpiewasz? Według ciebie do jakiego kucyka masz podobny głos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Ja cię znam z forum ,ale się nie przywitałam, więc hej. Nagrasz kiedyś jak śpiewasz? To prawda, że twój Oc jest o 10 lat starszy od ciebie samej? Wychodzi na to, że masz 9 lat? Masz coś do nagrania jak śpiewasz? Według ciebie do jakiego kucyka masz podobny głos? 1. Jak znajdę czas przed lekcjami, ale to w nowym roku, bo teraz rodzice cały czas są w domu, a przy nich to lepiej nie. 2. Tak. 3. Tak, ale pozostaję anonimowa. Zwykle. 4. Nie rozumiem... 5. Do... sama nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 4. Nie rozumiem... Chodziło o to czy masz coś na czym możesz nagrywać swój głos? PS. Boisz się śpiewać w swoim pokoju kiedy rodzice są w domu? Nie możesz zamknąć po prostu drzwi ? I nagraj coś jak najszybciej, czekamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 1, 2014 Autor Share Napisano Marzec 1, 2014 Chodziło o to czy masz coś na czym możesz nagrywać swój głos? PS. Boisz się śpiewać w swoim pokoju kiedy rodzice są w domu? Nie możesz zamknąć po prostu drzwi ? I nagraj coś jak najszybciej, czekamy Nie mam mikrofonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się