PlagueOverlord Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 W tym temacie będę umieszczał wszelkie informacje, związane z moim poddziałem czyli mówiąc od moich nieobecności, aż do ważnych informacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 (edytowany) Ho, Ho, Ho Życzę wam moje duszyczki oraz ekipie całego tego forum Wesołych Świąt. Wesołych Świąt życzy Papa Nurgle. Edytowano Grudzień 22, 2013 przez PlaguePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Luty 7, 2014 Autor Share Napisano Luty 7, 2014 Okey moje plugawe duszyczki. Mam ogłoszenie skierowane do was. Planuję w najbliższym czasie utworzyć w moim dziale wielkiego RPG-a w klimatach fantasy. Więc zapraszam sługi na tą przygodę. Niedługo postanie odpowiedni temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Chciałbym was poinformować, że do 18 września, będę tutaj zaglądał rzadko, z powodu poprawki z ważnego przedmiotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Październik 13, 2014 Autor Share Napisano Październik 13, 2014 Chciałbym jeszcze z przykrością powiedzieć, że aż do 21 października muszę wydłużyć swą nieaktywność na forum, ze względu na poprawki, jak się wszystko skończy to jak najszybciej wam wszystkim odpiszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Listopad 5, 2014 Autor Share Napisano Listopad 5, 2014 (edytowany) Drogie dzieci, mam dla was wiadomość. Z powodu zbliżającego się konwentu, który się zwie Falkon, nie będę obecny w waszym świecie przez kilka dni, a dokładnie od 7 listopada wieczorem, aż do 10 listopada również wieczorem. Nie martwcie się ja wrócę, żeby obdarzyć was jeszcze wspanialszymi darami od Ojczulka Nurgla. Edytowano Listopad 5, 2014 przez PlaguePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Ho, Ho, Ho Życzę wam moje duszyczki oraz ekipie całego tego forum Wesołych Świąt. Wesołych Świąt życzy Papa Nurgle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Styczeń 20, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2015 Chciałbym zawiadomić z przykrością, że od dziś do przynajmniej do połowy lutego muszę będę nieaktywny na forum, ze względu na zbliżającą się sesję, jak się wszystko skończy to jak najszybciej wam wszystkim odpiszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Czerwiec 10, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Chciałbym poinformować was o tym, że ze względu na zbliżającą się sesję, nie będę mógł odpisywać w sesjach. Poza tym z powodu braku pomysłu w sesji "Wyspa Życzeń" muszę z przykrością zakomunikować, że tego RPG-a muszę zamknąć. Proszę Cię Niklas, żebyś wspomnianego RPG-a usunął z działu 18+, a natomiast RPG-a "Dźwięk Jednoczy" umieścił w archiwum. Natomiast po sesji letniej, jak zakończę co trzeba zapraszam na zapisy do mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 9, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2015 (edytowany) Chciałbym poinformować was że zakończyłem sesję letnią na studiach,więc mam czas (przynajmniej na razie), żeby w moich sesjach odpisać. Natomiast teraz otwieram ponownie zapisy do mnie. Więc, moje dzieci prowadźcie me słowa i dary. Edytowano Lipiec 9, 2015 przez PlaguePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 13, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2015 Chciałbym was poinformować, że postanowiłem w niedługim czasie utworzyć zapisy do większej sesji. Spodziewajcie się zapisów w tym tygodniu maksymalnie do następnego tygodnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Październik 25, 2017 Autor Share Napisano Październik 25, 2017 Z Wielką radością, Chciałbym was poinformować was wszystkich, że w dniu wczorajszym zostałem wywyższony do Arcyksięcia Nurgla (czyt. zostałem magistrem inżynierem). Oznacza to, że teraz mam trochę więcej czasu (przynajmniej do znalezienia roboty), więc jak ktoś ma ochotę się zapisać to rozpatrzę wysłane dusze, a do aktualnych sesji spróbuję najbliższym czasie odpisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts