eragon333 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 (edytowany) To jest 3 odsłona mojej serii o bezludnej wyspie. By zagrać musicie wypełnić tekst poniżej Wygląd zewnetrzny: kolor tułowia: kolor grzywy: Kolor oczu: kolor ogonu: Cechy szczególne: Gatunek kucyka:jednorożec, pegaz, kucyk ziemny Wiek w przybliżeniu: 15;20;30;40;50;60;70;80 Imie, nazwisko, dokładny wiek, cechy wewnętrzne i inne rożne rzeczy dowiesz sie w rozmowie z daną osobą. Ty do póki nie poznasz osoby nic o niej nie wiesz. Tylko widzisz jak wygląda i szaczujesz jej wiek. Edytowano Listopad 29, 2013 przez eragon333 Link do komentarza
Churchille Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Kolor tułowia: Żółty Kolor grzywy: Niebiesko-biały Kolor oczu: Zielony Kolor ogona: Jak grzywy Cechy szczególne: No ten... żadne. Jak każdy inny. Gatunek kucyka: Pegaz Wiek w przybliżeniu: 20 Link do komentarza
Gość Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Ostatnio skończyłam czytać Crusoe. Spodobało mi się :3 kolor tułowia: biel kolor grzywy i ogonu: czarne z błękitnymi pasemkamiKolor oczu: błękitneCechy szczególne: prace w terenie (schronienie, ognisko itp.) Gatunek kucyka:kucyk ziemny (klacz)Wiek w przybliżeniu:15 A jak to jest z CM? Link do komentarza
Recommended Posts