Maćko z Bogdańca Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Dzisiaj mam do was pytanie, a dokładniej pytanie i prośbę. Mam keyboard Yamaha PSR-185 i moje pytanie brzmi: czy jest możliwość jakoś zmienić zestaw wgranych dźwięków lub dodać nowe? A teraz prośba. Jeżeli znajdzie się tu jakiś muzycznie utalentowany brony/pegasis to bym prosił o ułożenie kilkunastu lub więcej nut do mego projektu. Chodzi o to, iż mam trzy utwory, trzy do pewnego momentu (bo dalej mi się nie chce, czyli cały ja ) i muszę je jakoś sensownie i harmonicznie połączyć. Kolejność można oczywiście zmieniać. Utwory: Imperial March (od 0:09:00 do 0:25:00 a potem początek od 0:09:00 do 0:13:00) z tąd Dla Elizy - Ludvig van Beethoven (od 0:00:00 do 1:02:00) z tąd Pink Panther theme (może być z pierwszym akordem do 0:45:00) z tąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Myślę że jak raczej stary to nic z tym nie zrobisz... Chyba że ma port USB, to można spróbować podłączyć. Ja swojego Casio po podłączeniu zepsułem więc uważaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Grudzień 7, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2013 Nieee, nie mam usb do niego. Nawet złącza nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 To raczej się nie da :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts