Chrysia Krysia Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 (edytowany) Witajo, to ja w postaci kucyka: (Temat ulegnie edycji, Ps. Wiem że w nazwie tematu jest błąd xD) imię: Black Strawberry wiek: 13 lat miejsce zamieszkania: Changea rasa: pegaz Charakter: Nie jest miła, ma zawsze jakiś problem, ale jest też ciekawa wielu rzeczy, i nienawidzi pomaga innym, ma tylko jedna przyjaciółkę historia: Jej historia zaczyna się w małym domku w Clousdale.... -Lata! Lata!-To pierwsze wypowiedziane słowo Black. Jej mama i tata byli zdziwieni.. no ale co poradzić... Kiedy w wieku 3 lat poszła do przedszkola, nie lubiano jej. Bawiła się sama, mimo to była szczęśliwa. Latatnie szło jej dobrze, podczas gdy innym źle. W pierwszej klasie zaczęły się schody. Black uciekała z domu na noc mimo tak młodego wieku. Patrzyła w księżyć swoimi czarnymi oczami, marzyła by poznać kogoś, kto ja zrozumie. Ciężko było jej rodzicom, nie wiedzieli nawet, czemu ich tak nie lubi, czemu nie lubi nikogo...CDN (nie mam narazie czasu dokończyć) Edytowano Grudzień 8, 2013 przez Chrysia Krysia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 To się nie nadaje. Porównaj to z innymi oc'kami, bo to nie mówi wiele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 To się nie nadaje. Porównaj to z innymi oc'kami, bo to nie mówi wiele. Według mnie nie jest źle, może jest początkująca, tak jak ty kilka dni temu? okaż trochę szacunku... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Jak to pisałam to był tylko obrazek i jakiś tam podpis, że to ponyfikacja. (Mój telefon ma taką klawiaturę, że napisałam ,,pontfikacja'' psuje mi się klawiatura)Ok, Historia, a nie History. Plusy: + Nie jest super-extra-op alicornem, który zna mane 6 itp. + Ma też wady Minusy: - Na siłę do kokonu? I ona uciekła? Rozwiń to, bo nie bardzo rozumiem. - Amulet dzięki któremu może pokonać Celestię? What? W skrócie oceniam na 7,5/10, bo może być lepiej. (Nie ma oc'ka 10/10 to niemożliwe.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 5, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2013 no to chyba mówie że ulegnie edycji :/ pisałam na szybko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 no to chyba mówie że ulegnie edycji :/ pisałam na szybko... Ech, tak jasne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 (edytowany) Według mnie nie jest źle, może jest początkująca, tak jak ty kilka dni temu? okaż trochę szacunku... Jednak trochę racji jest, np.: alicorn albo amulet do pokonania Celestii. Tak raczej nie powinno być. Ech, tak jasne. Ale bez hejtu. Nie wiesz jak pisała i nie wiesz też, czy mówi prawdę. Nawet jeśli kłamie, to ty nie masz dowodów . Edytowano Grudzień 7, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 8, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2013 (edytowany) "Chrys POMYŚLAŁA że może być pomocna, ma amulet mocy który może pokonać Celestię!!!" a zresztą, i tak juz piszem poprawke. Edytowano Grudzień 8, 2013 przez Chrysia Krysia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Może usuń to, albo poproś o przeniesienie do archiwum, skoro już i tak powstał nowy temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pursephone Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Pegaz w Changei? A tak nawiasem mówiąc oc wydaje się być przewrażliwiony, nie próbowała nawet spróbować pokazać się z lepszej strony? No cóż, to twoje oc i twoja wyobraźnia. +starasz się o oryginalność +umie latać XD -krótka historia -Przepraszam ale jakoś nie lubię aspołecznych OC ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Może usuń to, albo poproś o przeniesienie do archiwum, skoro już i tak powstał nowy temat. Uspokój się prosze. + Nie jest mega super wypasionym Alicornem. - Za krótko - Amulet z mocą pokonania nieśmiertelnego konia. No jakiś cud. Za mało napisałaś, a niektórych zdań nie da się zrozumieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts