MiXer Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Witajcie, proszę o ocenę! Zamierzam na nowym blogu stworzyć serię tutoriali o Unity... link: http://www.mpcforum.pl/blog/2966-blog-pana-mixera/ tylko nie wiem jak najlepiej przemówić ludziom do umysłów. Dawać zadania?Pisać wszystko czy tylko część.W jakim języku zacząć uczyć? czy nauczyć budowy Unity, czy zacząć z grubej rury? Potrzebuje pomocy!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 O ile wiem w Unity znajdują się wbudowane kompilatory d C# i JS, Ja zacząłbym od nauki danego języka, a dopiero potem uczył Unity w samym sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Grudzień 6, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2013 O ile wiem w Unity znajdują się wbudowane kompilatory d C# i JS, Ja zacząłbym od nauki danego języka, a dopiero potem uczył Unity w samym sobie. Dzięki ^^ Ale, co lepsze? UJS czy C#? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Fajny masz styl pisania;) Jest wprawdzie kilka literówek np. "teraźniejszośći", ale jest ich niewiele. Pisz dalej, bo masz do tego możliwości. Życzę ci dalszych sukcesów:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiXer Napisano Grudzień 6, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2013 Dziękuję ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts