Lemuur Napisano Czerwiec 19, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2012 W trakcie pierwszej edycji wpadłem na kilka fajnych rozwinięć, planuję nieco rozbudować Rozpracowywanie Pinkameny. Głównym konceptem zabawy wciąż będzie zadawanie pytań, jednak trochę to rozwinę - czas będzie ograniczony ( np. 2 tygodnie albo miesiąc, zobaczymy...). Nie będziemy już szukać odpowiedzi na konkretne elementy planu, a informacji, które pomogą w powstrzymaniu Pinkameny. Taka edycja kończyć się będzie oczywiście tym, że przy zastosowaniu pozyskanych informacji musicie powstrzymać ją przed popełnieniem przestępstwa. Co o tym sądzicie? Podoba Wam się taka zmiana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Wydaje mi się, że powinno się udać. Zresztą - co szkodzi zobaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Jestem na tak. Twoje urozmaicenie wydaje się ciekawe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts