osa21c Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 (edytowany) Witajcie! Po baaaaaardzo długiej pauzie postanowiłem stworzyć kolejny wideoporadnik. Zapraszam do oglądania: Dlaczego tak długo? Cóż, musiałem przemyśleć wiele spraw: czy naprawdę chcę to robić, czy mogę dalej przeznaczać na to czas nie mają przy tym problemów z nauką. Po namyśle stwierdziłem, że jednak mam taką możliwość i chętnie ją wykorzystam. Kiedy będzie następny poradnik? Przewiduję pojawienie się jakiegoś w weekend. A jak będzie? Czas pokaże. Edytowano Grudzień 10, 2013 przez osa21c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 (edytowany) Jeszcze jedno dodam. Punkbuster jest instalowany wraz z wieloma grami online min. Wolfenstain ET. I mówi pankb(ae)ster. Nie Punkbuster xd Edytowano Grudzień 10, 2013 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Grudzień 11, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2013 Cóż, ja robię spolszczenia mnóstwa nazw, w tym pb. A co ci da ten fabryczny pb? Nawet jeśli znajdziesz ten od dodawania gier to na 99% nie znajdziesz instalkę. Pobierając te 2 pliki masz święty spokój i 0 h zmarnowanym na szukaniu plików. A po ci one? Chociażby do zwykłej aktualizacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Powiedz mi jedno, po jakiego grzyba mi jest to potrzebne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Grudzień 12, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2013 Po to, żeby umieć ustawić pb i zrozumieć jedna bardzo ważną rzecz: Trzeba umieć rozróżnić BŁĄD PB od BANA na PB. A także dlatego, że reaktywacja usługi rozwiązuje większość problemów z pb, który z kolei jest pakowany prawie do każdej gry multiplayer. Czy moja odpowiedź cię satysfakcjonuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts