Cassidy Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 (edytowany) Cześć wam! Daring Do dzisiaj wychodzi z domu i ukryje się w kilku miejscach, na raz! Poradzicie sobie z jej znalezieniem? Jestem ciekawa jak, wytłumacz mi zasady proszę. Zabawa istnieje już w kilku działach, np. Applejack. Ale nie przedłużając już powiem zasady i zaczniemy grę. Zasada polega na tym, że ktoś z opiekunów działu (Ja, Silver, lub Spidi) dodamy zdjęcie, na którym poukrywały się Daring Do, a waszym zadaniem jest znalezienie i zaznaczenie ich, wklejenie tu obrazka byśmy widzieli. oraz napisać jaką ilość kucyków udało wam się znaleźć! To takie łapanie mnie, ale na obrazku? Tak U, podoba mi się to Pierwszy obrazek to : Egipt! Widzicie już Dzielną Do? ~Takie łatwe ^^ bo pierwsze. Zebrane X Celly. - xx bonnet - x Uszatka - xx Edytowano Sierpień 21, 2014 przez Night Fury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 (edytowany) Edytowano Grudzień 12, 2013 przez Celly. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 12, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2013 (edytowany) Tak, właśnie! Znalazłaś wszystkie! Zaraz zapiszę ci jeden ,,x" który jest jak by punktem w tej grze. Właśnie, zapomniałam, obrazki podawajcie w spoilerach! A teraz kolejny obrazek. to... Góry stołowe! Uwielbiam je! Mają takie kształty, i tyle labiryntów tworzą, a po za tym można na nie włazić Ta, to najlepsze co może być. włażenie na łatwe do wejścia skały Widzicie Daring? Edytowano Grudzień 12, 2013 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Różowym kolorem to co nie jestem pewna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 5, 2014 Autor Share Napisano Luty 5, 2014 Brawo Celly! Masz już dwa x czyli dwa pkt. Tam gdzie zaznaczyłaś na różowo nic nie było ^^ Kolejny obrazek, co powiedzie by przenieść się tam na piknik ? Ale teraz waszym zadaniem jest znalezienie tu Daring Do ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skurwysyn Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Jakoś dało radę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 5, 2014 Autor Share Napisano Luty 5, 2014 Szybcy jesteście Bonnet masz pierwszego x . Gratulujemy . A o to odpowiedź ; Kolejny obrazek już idzie... A o to i on, ciekawe czy znajdziecie wszystkie Daring Do. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skurwysyn Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 (edytowany) Tylko jedną Dwie znalazłem, ale nie wiem czy to wszystkie Nie wrzucę zdjęcia, czekam na info. Jak jest ich więcej to wysilę mózg i przeedytuję post (Oczy) Edytowano Luty 10, 2014 przez Bonnet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 Podpowiedź : Jest ich aż....Są dwie ^^ Więc czekam na twój obrazek by zobaczyć czy znalazłeś to co trzeba I na obrazki innych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skurwysyn Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Proszę bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 Odpowiedź to.. dam dam dam... taka o to. A o to nowe pole walki, em.. znalezienia kucyka! Daring Do postanowiła odpocząć w ogródku ^^ Powodzenia! a Bonnet ma drugiego x! zaproście innych do gry, nie obrażę się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Jak na razie jest dobrze, jednak to nie wszystkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Wypatrzyłam jeszcze jedną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Dobrze Uszatko! otrzymujesz X'a ode mnie Tym razem postanowiła z ogórka przenieść się gdzie indziej, gdzieś gdzie nikt jej nie znajdzie ... Ale wam się to uda ^^ no więc , do dzieła. Odpowiedzi proszę wstawiać w spoilerach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallenVasquez Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Niestety, ale obie odpowiedzi są błędne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 A ile ich jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) A ile ich jest? są 4 a żadna na razie odpowiedź nie jest prawidłowa x3 aż dziwi mnie to, że dawałam ją jako łatwą do znalezienia a wy jakieś przedmioty uznajecie za Daring Do ^^ każdy z was znalazł 3 dobrze i resztę nie wiem skąd sobie wytrzasnęliście + brak jednej tej samej u wszystkich ^^' Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Night Fury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) Może więc chodzi o to tajemnicze coś? Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Chyba się nie dowiemy ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 30, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2014 (edytowany) Chyba się nie dowiemy ;P dowiecie się jak przygotuję następny obrazek X"D czyli nie szybko :T Edytowano Wrzesień 30, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 Tak! Uszatka ma X, chodziło dokładnie o to tajemnicze coś ... to Daring Do, która kopie kopytem... no, ale do rzeczy. Oto kolejny obrazek! Powodzenia! Podpowiem, że jest ich mniej niż 20 i więcej niż 1 ^u^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts