SnowFur Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 (edytowany) Witam. Tutaj możecie pisać za co lubicie naszą Derpy, i czy Derpy mogłaby być Twoim ulubionym kucykiem. A więc dyskutujcie: Edytowano Grudzień 14, 2013 przez Noom Moon Link do komentarza
Churchille Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Derpy jest moim ulubionym kucykiem, a lubię ją za chaos buhahahaha! (Można powiedzieć że go rozsiewa.) Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Derpy jest super, i je Muffina i jej słodkość zagrzała mi mózg i resztę tam. no i jest Derp Link do komentarza
Churchille Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Najsłodsza istota na świecie! Link do komentarza
Artem Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 morzecie "Możecie A odnośnie tematu to Derpy jest ciekawą postacią wykreowaną PRZEZ FANDOM, bo w serialu pokazali ją tylko raz, aż tak za nią nie przepadam, ale jej cechą jest ta "ślamazarność" przez jej tak kulturalnie ujmując googly eyes, głównie przez tą jest lubiana, jedyne zmartwienie to to, że niestety pewnie nie wystąpi już w serialu a szczególnie nie z googly eyes, bo oczywiście rodzice by się doczepili.. a ma potencjał i ten jej bąblekowy cutie-mark ;D Link do komentarza
Celly Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Witam. Tutaj morzecie pisać za co lubicie naszą Derpy, i czy Derpy mogłaby byc Twoim ulubionym kucykiem. A więc dyskutujcie: Mniej emotikonek. One odpychają i aż proszą się, aby napisać coś niemiłego . ,,Możecie''. Przed ,,i'' nie stawia się przecinka. Co do tematu to: Derpy ma swój charakter w całości wykreowany przez fanon, a lubię ją tylko za podróże z Doktorkiem. Lubię ją chyba tylko z tego powodu i z tego że ma ładną kolorystykę. Link do komentarza
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Derpy jest u mnie na pierwszym miejscu wraz z Kryśką, i nie ukrywam że jest sweetaśna z tym zezem ^^. Lubię ją za to że jest taka jak ja, niezdarna jak ja, dziwna jak ja, śmieszna jak nie ja, no...Lubie ją strasznie - Dzięki ^^ Co jeszcze sadzicie o Derpy? (prócz wiadomego sweet zeza) Link do komentarza
laurcia144 Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Ja także uwielbiam ją za podróże z Doctorem. To najfajniejsza para kucyków Link do komentarza
Recommended Posts