Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Jak każdy dorosły kuc, tak i Derpy ma swój CM. Jednak pojawia się pytanie, co on oznacza? Jaki talent ma zezowata klacz z bąbelkami na boku? Co może znaczyć kilka baniek? Według mnie, Derpy ma talent do ''lekkiego poruszania się w powietrzu'', czyli tłumacząc: mimo iż jest wielką niezdarą, to w powietrzu potrafi poruszać się nadzwyczajnie lekko i z gracją. Albo po prostu jej przeznaczeniem jest puszczanie ładnych baniek . Kto wie? Wszystko jest możliwe, dlatego też zapraszam do nowej dyskusji. Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Miałam oba zdania takie same, ale na prawdę, na początku myślałam, że tylko ona umie puszczać bańki trzymając patyczek kopytkiem, bo reszta umie, ale tylko jednorożce magią ^^ Po za tym avatar ostatnio wprowadził zasadę zgody na wątek, powinnaś napisać, że masz zgodę Link do komentarza
delet this Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Jednak strzelam na puszczanie baniek, choć może jest to coś innego np. bo ja wiem- coś z płynem do prania . A tak na poważnie równie dobrze mogłoby to być coś z pływaniem ( choć raczej mi to do Derpy nie pasuje). Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 (edytowany) A tak na poważnie równie dobrze mogłoby to być coś z pływaniem ( choć raczej mi to do Derpy nie pasuje). Nawet by mogło, bo kto powiedział, że Derpy nie jest dobrym pływakiem? Może zez i skrzydła umożliwiają jej świetne poruszanie się pod wodą.... W sumie, to czemu by nie? Edytowano Grudzień 20, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza
SnowFur Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Według mnie Derpy nie jest pływakiem (chociaż jest to prawdopodobne) ale jej talent ma coś wspólnego z puszczaniem i pękaniem baniek. Czy jej uroczy Cutie Mark ma w ogóle coś wspólnego z puszczaniem baniek, tego nie wiem. W odcinkach musiałoby być coś bardziej realistycznego niż wypowiadane przez Derpy słowo "Muuuffin", jednak nie ma opcji by pokazano coś więcej o niej w serialu. Ale może jej znaczek znaczy zupełnie co innego? Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Rozwiązanie nadeszło z samej góry (druga i ostatnia wiadomość): Link do komentarza
Recommended Posts