Cava Herondale Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Witajcie moi drodzy. Chociaż na forum roi się od konkursów i wiem, że zbyt wiele osób nie będzie chciało bazgrać, bo boją Was już ręce (i szczerze chciałam zrezygnować z uczestnictwa w tym wszystkim), to daję temu szansę i tak oto powstaje ten konkurs! Konkurs polega na przedstawieniu przygotowania kryształowych kucyków i samej Cadance do Świąt Bożego Narodzenia. Na pewno powinna się tam znaleźć Cadance i co najmniej jeden kryształowy kucyk (miały być co najmniej dwa, ale wiem, że to zajmie jeszcze więcej czasu). Nie toleruje plagiatów! Cavy wiedzą o wszystkim... Prace możecie wysyłać do 30 grudnia (z powodu opóźnienia się konkursu) do mnie na PW. Link do komentarza
WarlockBrony Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Postaram się wyrobić (chyba jako jeden z nielicznych ) Link do komentarza
Estelle Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 (edytowany) A można rysować patyczaki? Bo jeśli tak, to się zgłaszam. Edytowano Grudzień 27, 2013 przez Estelle Link do komentarza
Lira Lini Daimonds Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Kiedyś narysowałam Cadance i kryształowe kucyki ale nie na święta. Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Kiedyś narysowałam Cadance i kryształowe kucyki ale nie na święta. Konkurs nie cieszy się dużą popularnością, więc przyjmujemy wszystko. Niestety... Link do komentarza
TheUnbridle Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Myśle że gdyby były nagrody, to było by większe zainteresowanie. ... Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Grudzień 31, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2013 Myśle że gdyby były nagrody, to było by większe zainteresowanie. ... Ale nagrody SĄ... Dla 3 pierwszych miejsc i jedno wyróżnienie specjalne. Link do komentarza
Recommended Posts