Pursephone Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Witam witam ^^ W tym temacie możecie zapytać Perfi o co tylko chcecie Będę wdzięczna za zadawanie pytań konkretnych żebym się nie musiała domyślać o co chodzi. (Przeżycia z aska XD) Cóż...Ode mnie to tyle! ^^ Pisać kolorem mogą tylko osoby należące do ekipy forum~CD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Podoba ci się styl Rarity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pursephone Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 Podoba ci się styl Rarity? W jakim sensie? Chodzi tu o jej styl ubioru? fryzury? Podoba mi się jej fryzura bo wygląda inaczej niż u reszty kuców. Mam nadzieję że o to chodziło ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 W jakim sensie? Chodzi tu o jej styl ubioru? fryzury? Podoba mi się jej fryzura bo wygląda inaczej niż u reszty kuców. Mam nadzieję że o to chodziło ^^ O to chodziło, ale chciałam też krytykę jej ubrań Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts