AppleDash Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 (edytowany) Obrazek by me Imię: Kai Inu Rodzaj: Pegaz Wiek: Dokładnie nie wiadomo, ale ok. 18 lat. Rodzice: ? Znaczek: Mikrofon i pędzel w psiej łapie Specjalny talent (a dokładniej 3): Kontakt z psami, śpiew i rysowanie Historia: Jej zastępcza rodzina znalazła ją pod domem w Manehatan, gdy miała ok. pięć lat razem z psem rasy Kai Inu, dlatego tak ją nazwali. Co dziwne od razu miała znaczek szarą psią łapę. Jej macocha i ojczym nie zgodzili się na psa i wyrzucili go na ulicę. Kai zbudowała mu budę w jednej z ślepych uliczek i dzieliła się z nim jedzeniem. Gdy poszła do szkoły była wyśmiewana, ponieważ najlepiej czuła się wśród psów. Pierwsze trzy lata w szkole siedziała w koncie. Ale później postawiła się wszystkim i postawiła na swoim. Pewnego spokojnego dnia gdy rysowała pojawiły jej się dwa kolejne znaczki. Niedawno wyprowadziła się od rodziców, a jej historia dalej trwa. P.S. Kiedyś tam jak będzie mi się chciało rozszerzę xD Edytowano Grudzień 25, 2013 przez AppleDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Bardzo ładnie ją opisałaś kochana, a ten obrazek to już w ogóle fajny. Ale możesz coś zmienić? Jak chyba wiesz kucyki mają jeden znaczek, chyba, że dostała znaczek, który był nie dokończony, lecz później odkryła swój talent do malarstwa i śpiewu. W taki sposób znaczek został cały zakończony. I przez to, że miała nie dokończony znaczek mogli się z niej naśmiewać Daję propozycje, to twoja oc. Trochę za mało napisane, ale ważne, że jest . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 Bardzo ładnie ją opisałaś kochana, a ten obrazek to już w ogóle fajny. Ale możesz coś zmienić? Jak chyba wiesz kucyki mają jeden znaczek, chyba, że dostała znaczek, który był nie dokończony, lecz później odkryła swój talent do malarstwa i śpiewu. W taki sposób znaczek został cały zakończony. I przez to, że miała nie dokończony znaczek mogli się z niej naśmiewać Daję propozycje, to twoja oc. Trochę za mało napisane, ale ważne, że jest . O to mi chodziło, że był niedokończony, ale pewnie źle to ujęłam (o 12 w nocy nie jestem zbyt przytomna ). Mało, dlatego że lepiej napisać mniej, a w miarę dobrze niż zacząć wymyślać. Jak coś mi przyjdzie do głowy to dopisze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pursephone Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 No cóż, historia krótka, nie wiadomo jak zdobyła znaczek, nie znamy rodziców, miejsca zmieszania...i co najważniejsze w ogóle nie wiadomo jaki kuc ma charakter,nie wiemy co lubi.Zwyczajnie nic o niej nie wiemy ;________; -krótka historia -mało danych -minus jedynie w moim imieniu bo nie lubię tęczowych kuców P.S. Kiedyś tam jak będzie mi się chciało rozszerzę xD Nie wiem czy wtedy użytkownikom będzie się chciało tu jeszcze wejść i zmienić zdanie o samym OC. Kapuję że ci się nie chce, ale jak nie masz weny itp to się połóż, odpocznij, przemyśl wszystko co wiesz o swojej oc i dopiero napisz -_- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts