MysteriousStory Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Witam Szukam kompanów do gry Prop Hunt . Dobrze gdyby każdy miał Skipe'a . Jeżeli jesteście zainteresowani to piszcie jeżeli uzbiera się wystarczająco osób to wtedy się dogadamy odnośnie kiedy. Mòj nick na Skipe : bigmajster2 Zapraszam również do innych gier z GMod. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archi Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 Z chęcią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 (edytowany) Próbowałem to u siebie odpalić, ale kompletnie nie znam się na gmodzie. Z chęcią pogram jak ktoś mnie za rączkę przez proces instalacji poprowadzi. EDIT: Wszystko wgrać się udało, ktoś ma ochotę dziś wieczorem, czy też w późniejszych godzinach/dniach na pogranie? Edytowano Luty 14, 2014 przez Sir Hugoholic :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Pozwolę sobie odświeżyć. Jest ktoś aktualnie chętny do gry w Prop Hunt? Aktualnie gram z tylko jedną osobą i towarzystwo by się przydało nam coby więcej rozrywki było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Może ja się zgłoszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Jak coś możesz mnie dodać na steam, moja nazwa tam to Bro'Var. Jakby tam browarów było więcej mój awatar to okładka płyty Sybreed - The Pulse of Awakening. No i mam trochę kucykowych awatarów wśród znajomych XD Zaproszenie zaakceptuję jak wrócę z pracy (o 15) i się uzgodni szczegóły Ps. Świetna sygnatura, Żółwik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts