Kuracyja Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 (edited) Witam wszystkich. Postanowiłem założyć grupę animatorską o nazwie "PolFanAnimations" - zajmie się ona tworzeniem animacji fanowskich głównie z MLP, ale nie tylko. Poszukuję animatorów i scenopisarzy, którzy mają podobny pomysł bądź coś już wymyślili. Nie proszę od razu o powalające efekty, z czasem doświadczenie wzrasta Chętni mogą rejestrować się na stronie: http://polfananimations.cba.pl, prosiłbym tylko o potwierdzenie w tym temacie swojej rejestracji, tak dla pewności Jeśli macie pytania, postaram się na nie odpowiedzieć. PS. Szukam jeszcze grafika, który może wykonać logo grupy, ale to już na PW. Edited December 29, 2013 by kuracyja Link to comment Share on other sites More sharing options...
miskof Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Witaj! Jakieś portfolio, prezentacja, przykładowa animacja? Wiesz, trzeba coś wnosić do takich projektów, a nie objąć posadę zarządzającego i pociągać za sznurki. ;p Podobne projekty już widziałem, jednak żadna z grup niczego nie stworzyła. Animacja to naprawdę trudna i czasochłonna sztuka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuracyja Posted December 30, 2013 Author Share Posted December 30, 2013 Witaj! Jakieś portfolio, prezentacja, przykładowa animacja? Wiesz, trzeba coś wnosić do takich projektów, a nie objąć posadę zarządzającego i pociągać za sznurki. ;p Podobne projekty już widziałem, jednak żadna z grup niczego nie stworzyła. Animacja to naprawdę trudna i czasochłonna sztuka. 1. Zajmuję się montażem, aktualnie brak jakiejkolwiek roboty... :-P Scenopisy także łatwo mi idą. 2. Spokojnie, to nie będzie na zasadzie "rządów twardej ręki". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts