Kuracyja Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Witam wszystkich. Postanowiłem założyć grupę animatorską o nazwie "PolFanAnimations" - zajmie się ona tworzeniem animacji fanowskich głównie z MLP, ale nie tylko. Poszukuję animatorów i scenopisarzy, którzy mają podobny pomysł bądź coś już wymyślili. Nie proszę od razu o powalające efekty, z czasem doświadczenie wzrasta Chętni mogą rejestrować się na stronie: http://polfananimations.cba.pl, prosiłbym tylko o potwierdzenie w tym temacie swojej rejestracji, tak dla pewności Jeśli macie pytania, postaram się na nie odpowiedzieć. PS. Szukam jeszcze grafika, który może wykonać logo grupy, ale to już na PW. Edytowano Grudzień 29, 2013 przez kuracyja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Witaj! Jakieś portfolio, prezentacja, przykładowa animacja? Wiesz, trzeba coś wnosić do takich projektów, a nie objąć posadę zarządzającego i pociągać za sznurki. ;p Podobne projekty już widziałem, jednak żadna z grup niczego nie stworzyła. Animacja to naprawdę trudna i czasochłonna sztuka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Witaj! Jakieś portfolio, prezentacja, przykładowa animacja? Wiesz, trzeba coś wnosić do takich projektów, a nie objąć posadę zarządzającego i pociągać za sznurki. ;p Podobne projekty już widziałem, jednak żadna z grup niczego nie stworzyła. Animacja to naprawdę trudna i czasochłonna sztuka. 1. Zajmuję się montażem, aktualnie brak jakiejkolwiek roboty... :-P Scenopisy także łatwo mi idą. 2. Spokojnie, to nie będzie na zasadzie "rządów twardej ręki". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się