Kingaga Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Hej! Poznaliśmy się już wczoraj Dzisiaj chciałabym zaprezentować Wam ręcznie malowane przeze mnie buty! Zajmuję się tym od jakiegoś czasu, wcześniej malowałam dla fanów Lady Gagi, ale ostatnio zaczęłam też malować kucyki Jeśli ktoś z Was chciałby takie buty, to śmiało niech pisze Każdy wzór zrealizuję! Te z Derpy też są na sprzedaż 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Trzy podtstawowe pytania. Malujesz tylko kucyki i Lady Gagę? Jakich farb używasz, czy są zmywalne? Masz Deviantarta? Jeśli tak to podaj. Chcę cę zaspamić zasypać komplementami. A te buty są pięne. Tylko ci pozazdrościć talentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingaga Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Trzy podtstawowe pytania. Malujesz tylko kucyki i Lady Gagę? Jakich farb używasz, czy są zmywalne? Masz Deviantarta? Jeśli tak to podaj. Chcę cę zaspamić zasypać komplementami. A te buty są pięne. Tylko ci pozazdrościć talentu. Namalować mogę wszystko Nie tylko Lady Gagę i kucyki Używam farb akrylowych, są bardzo dobre, nie zmywają się, wszystko jest ok Dla siebie też raz pomalowałam buty, raz je myłam i wszystko jest tak jak dawniej Deviantarta na razie nie mam, ale planuję założyć Swoje prace publikuję na facebooku: www.facebook.pl/kingart95 i na stronie społecznościowej Lady Gagi - www.littlemonsters.com/kingaga Bardzo się cieszę, że Ci się spodobały ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts