Tsukumi Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Witajcie~ Może i jestem nowa, ale muszę się pochwalić. Będę tu wstawiać Moje rysunki i grafikę ^-^ Do tworzenia grafik używam: Paint Tool, Photoshop CS 5 i gimp (no i paint) To może zacznę od starszych prac: 1. v2 2. 3. 4. 5. (Robione miesiąc temu) 6. (robione dzisiaj) Na razie to tyle. Niedługo wstawię więcej, tymczasem hejtujcie, subskrybujcie, komentujcie, łapkujcie i róbcie co tam jeszcze da się robić.Łapcie pingwinka~ (\(*^*)/) Kolory mogą być używane jedynie przez ekipę i osoby do tego upoważnione. ~Draques. Edytowano Grudzień 29, 2013 przez Tsukumi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Tylko ja tu jestem forumową lodówką! ;_; A sygmy ładne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Ładne sygny + więcej komentarzy niż u mnie ;^; Niszczysz mi życie siostro hejt XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Moja kochana Siostro hejt... Po prostu trza mieć ciekawą nazwę glerii *wraca do tworzenia* Znalazłam moje cośki stare jak świat, które tylko raz, na FB opublikowałam B) 7. v2 Wiem, wyszło strasznie, ale one mają jakieś 3 miesiące XD 8. Edytowano Grudzień 29, 2013 przez Tsukumi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Te sygny 7 i 7v2 są estetyczne i piękne *-* 8 Ma trochę brudną twarz ale jest lepiej niż u mnie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Te sygny 7 i 7v2 są estetyczne Czyżby Kid-kun sie w Tobie odezwał? @Up Co do symetrii to... @Topic 9. Zajęło mi to około pół godziny XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Piękne ale widzę nadal te ŚWIETLIKI Przez tamte forum mam ich dość no ale jest pięknieee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 10. 11. (Słabiej wyszło, ale i tak jestem z tego dumna ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 10. Bardzo ładny efekt i wgle brak słów koksu ^-^ 11. Chemu mi to robisz?! Jaskrawość u mnie już trochę będzie odchodzić na bok...niszczymy tym tylko rendery ;-; Ale ogólnie Ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 12. Czekam na krytykę B) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 12. Co ci by tu napisać...oho ho! Niby u mnie dużo nawalone powiadasz? ;o Na twarzy rendera widzę świetliki...mogłaś zmniejszyć ich krycie. Te serduszko w tle nie pasuje ;-; Ogólnie dobrze by było gdyby główną tematyką były świetliki i kwiatki ;> Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 13. Tak bardzo yaoi ._." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 13. Takie bardzo zwykłe ._. Takie bez tekstur ._. Takie puste ._. Takie Leviiii~ o3o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 (edytowany) No wię. O to chodziło. Takie uszanowanko. Takie wow. Taki pieseł. Tyle morsów (@up) Pozdrawiam, Edytowano Grudzień 30, 2013 przez Tsukumi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 I kolejne sygnaturki ^-^ Tym razem 3 wersje. Tak. W końcu coś dodałam z MLP ^-^ 14. v2 v3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 14. Spokoo! Widzę teksturkę z serduszkami! (DAJ MI TE KRESKI!) v2. Ładne barwy powiadam. v3 Najlepsze! I takie prace chcę widzieć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 31, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2013 15. v2 16. Wiem, nie wyszły. Mam sygnobloka, ale i tak dodam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 (edytowany) 15. Tęczowo! Kolejna fanka RD? Widzę kreski na twarzy! ;-; v2. Lepsza niż ta pierwsza, ale nadal widzę twarz w kreskach ;/ 16. Swietliki ;> Kreski na twarzy :_: Ogólnie, cóż...są i tak lepsze niż moje, które właśnie skończyłam robić ;> Tylko zrób coś następnym razem z kreskowymi twarzami (chyba, że efekt był zamierzony). Pozdrawiam! Edytowano Grudzień 31, 2013 przez Gosutokage Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Tak bardzo sygnoblokowo... 17. v2 v3 v4 v4,5 ._.' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 (edytowany) 17. Bolą mnie oczy v2. Już lepiej ;> v3. Extraa! *-* v4. Mo pan pikny kraj v5. Piksele everywhere... Pozdrawiam, Edytowano Styczeń 2, 2014 przez Gosutokage Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts