Alberich Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Przydzielanki i Quizy Mam przyjemność powitać Was w poddziale, skupionym na prostych, niewymagających arcydługich odpisów quizach i zabawach. Właśnie tutaj trafiać będą wszystkie tematy typu "Podaruj komuś coś takiego", "Dobierz zwierzątko do kucyka" czy "Quiz Fluttershy". Dzięki temu zarówno nam jak i Wam łatwiej będzie się w tym wszystkim odnaleźć. Zapraszam do współpracy i wzięcia udziału. Regulamin: Zabronione jest wstawianie dłuższych zabaw, które docelowo skupiają się na czymś innym niż quizy, czy krótkie, mogące zmieścić się w kilku słowach odpowiedzi. Tego typu rzeczy wrzucamy do działu ogólnego lub tutaj Link. Nie są wymagane od Was długie posty, jednakże offtop nie jest mile widziany, a spam całkowicie zabroniony. Prosimy o trzymanie się tematu zabaw. Rzecz jasna obowiązuje nasz też regulamin forum i prawo polskie. Apeluję też o wzajemne poszanowanie się i odrobinę poczucia dobrego smaku. Zastrzegamy sobie możliwość zmiany regulaminu i moderowania działu zgodnie z naszą wolą. Po tym wstępie możecie spokojnie cieszyć się poddziałem. Mam nadzieję, że dostarczy Wam on mnóstwo zabawy i radości. Bawcie się dobrze! Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts