Kamiiru Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Siemak, mam teraz problem z laptopem którego nie dawno kupiłem, a mianowicie z systemie. Wgrałem Windowsa 7 Ulitmate 64 bit , i przy uruchomieniu ten się dość ostro zawiesza, przestaje dopiero jak trochę pochodzi, lub zatnie się na Amen i wyskakuje czarny ekran i nic po za tym. Chciał bym wgrać sterowniki ale nie mogę bo nawet płyty nie mogę odpalić. Natomiast na trybie awaryjnym chodzi bez zarzutów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Spróbuj zainstalować jeszcze raz. Może pomoże... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Podaj proszę dokładny model i/lub specyfikacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 18, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) Jóź działa jak trzeba, okazało się że musiałem jeszcze raz sterowniki zainstalować bo coś nie złapało. Teraz chodzi jak trzeba. A oto jego specyfikacja System Windows 7 Ulitmate. 64Bit Procesor Intel Core I3 3110M 2,40GHZ 4GB RAM 1TB Dysk Grafika Intel Reszta tez od intela Edytowano Styczeń 18, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Jakbyś ogarnał lapka to mogłbyś pograć w lepsze gry niż ja Albo mieć więcej fps Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts