pepeh Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Drogie-dzieci-od-pi%C4%85tku-Open-Server-Weekend-Legends-of-Equestria w piątek będzie można pograć .Osobiście to spróbuje zobaczymy ale nie wiem co się tam będzie robić ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Twój temat bardziej pasuje do brony gaming. SZYYYBKO, ZMIENIAJ ZANIM MODZI ZAUWAŻĄ I CI WLEPIĄ WARNA ;___; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Ah, czekałem na to wiele czasu, a to już jutro , też nie wiem o co będzie mniejwięcej kaman, ale się ogarnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Nie wiem czemu jak próbuje włączyć to pisze "Wersja tego pliku jest niezgodna z wersją używanego systemu windows" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Spróbuj otworzyć za pomocą zgodności To zawsze pomaga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Gra może ktoś w tej chwili? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 24, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2014 Ja właśnie nie wiem który server wybrać żeby byli Polacy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Ja wszedłem na przedostatni, mój nick SkyDestiny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts