Szafira Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) //moje wywody o gender/srender, tolerancji mlp Na wstępie jestem Brony/Fan TCB, w świecie Virtualnym moim OC jest Klacz Pegazica. Przede wszystkim co trzyma trzyma mnie w świecie kucy, to tak tak... TCB, Uniwersum i te sprawy... no wiecie alternatywne realia, i ta możliwość bycia kimś innym. Czy tolerancyjny jestem? Nie, bo jestem wiele zrozumieć w kwestii zabawy, ale cóż życie jest od górnie ustalone. I właśnie, denerwuje mnie to całe p*erdolenie w TV, na RyjBook'u, czy "portalach z śmiesznymi obrazkami"... Jaka równość? Jaka k*rwa, emocjonalna przynależność płciowa? Ostatnio dużo o tym myślałem. Ale podpierając się argumentami historycznymi. Równo nie równa się sprawiedliwie. Dlatego facet to facet (nawet jeśli w ramach od reagowania chce oglądnąć kuce, czy zrobić dla jaj coś głupiego hehe), a kobieta to kobieta i tego moim szowinistycznym tokiem myślenia trzeba się tego trzymać. Umiem układać kostkę brukową, umie użyć łopaty, ale dzieci mnie zwyczajnie mnie wk*rwiają bo tak stworzyła nas natura. Więc cóż kobieta ma być słodka/delikatna, a facet palić marlboro i pić browca. Tak, jako facet wiem że to Ja mam iść starać się o robotę w kopalni, by moja kobieta nie musiała pracować, by miała wszystko, oraz wiedzieć że jest bezpieczna. Na koniec tych wypocin, 2 super nuty.teledyski mocno promujące zakazany klasyczny podział ról. Edytowano Styczeń 25, 2014 przez BestiaAOG Link do komentarza
Airlick Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Ok, ale to raczej nie zasługuje na osobny temat. Zapraszam do tego tematu: http://mlppolska.pl/watek/8276-dzielenie-si%C4%99-pogl%C4%85dami-reaktywacja/page-11Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts