Churchille Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Diamond Tiara ma swoją tiarę, ale userzy ich nie mają. Tutaj ja wstawię zdjęcie tiary, a wy napiszecie, do jakiego usera pasuje. Na pierwszy ogień idzie:https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRASlY9ZvTfYeRpdQ5nBgagGfNQmS_X5tkLQi5va-_cXxXgDqTG59_2i5SA Link do komentarza
Cassidy Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 (edytowany) Wybacz kochana, ale wydaję mi się, że Celestia wpadła na ten sam pomysł zabawy wcześniej, istnieje już ona w jej dziale... Nie wiem nawet czy o tej samej nazwie Ale na razie ta tiara pasuję do Cavy To jest tiarę, a nie koronę. A jak coś, to mogę przenieść do archiwum. ~Harmony To niech już zostanie ^^ Edytowano Luty 5, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza
Estelle Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Avatar może nie wie, ale istnieje już podobna zabawa...Nie wiem, czy wiesz, ale przydałoby się czytać posty wyżej, zanim się napisze własnego~Harmony Ja zagłosuje na Magentę, bo do Cavy zbytnio nie pasuje. Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Magenta. Nie wiem, czy wiesz, ale przydałoby się czytać posty wyżej, zanim się napisze własnego~Harmony Chociaż i tak zabawa jest skopiowana i sądzę, że Estelle widziała post wyżej. Link do komentarza
Lyka Kimba Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Magenta Harmony, mogłaś chociaż spytać czy możesz zrobić podobny pomysł, bo to nie ty go wymyśliłaś.. Link do komentarza
SnowFur Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Magneta a może to po prostu przypadek? Link do komentarza
Recommended Posts