Feather Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 (edytowany) Szukam jakiejś konkretnej, darmowej platformy blogowej, za wyjątkiem tumblra i innych ask-blogów. Halp ;_; polećcie mi cuś, proszę ;___; Edytowano Luty 7, 2014 przez Feather Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Był już kiedyś taki temat... Mogę co najwyżej polecić Bloggera. Link do komentarza
Feather Napisano Luty 7, 2014 Autor Share Napisano Luty 7, 2014 No to przepraszam za spam ;_; jednakowoż... znam platformę i fge w sumie jakoś na nim prezentuje się strasznie... no nie wyróżnia się. Poporszę o inne ;_; Link do komentarza
Xan Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Ja swego czasu miałem bloga na Blogspot. Innych nie znam, więc możesz sprawdzić to ;D Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Ja swego czasu miałem bloga na Blogspot. Innych nie znam, więc możesz sprawdzić to ;D Blogger=Blogspot Link do komentarza
bobule Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Zawsze możesz postawić bloga na onecie Jest jeszcze blox.pl ale aktualnie blogger oferuje najwięcej możliwości. No i blog nigdy się nie będzie wyróżniał, jeśli sam nie zadbasz o jego wygląd Link do komentarza
Feather Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Zawsze możesz postawić bloga na onecie Jest jeszcze blox.pl ale aktualnie blogger oferuje najwięcej możliwości. No i blog nigdy się nie będzie wyróżniał, jeśli sam nie zadbasz o jego wygląd Rozumiem, możliwe, że wypróbuję Dziękuję wszystkim za zaangażowanie, chyba już wiem, na czym postawię swojego potworka Link do komentarza
mkr Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Najlepszą platformą na zawsze pozostanie Wordpress. Link do komentarza
Feather Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Najlepszą platformą na zawsze pozostanie Wordpress. Rozumiem (po odwiedzeniu stronki), że muszę pobrać cacko i na hosting pierdyknąć? Link do komentarza
mkr Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Nie, nie. Wordpress.com to nie to samo co Wordpress.org. Rzeczywiście, jest to system blogowy (w sumie na dziś dzień to już system CMS), ale jest też cała platforma blogowa tworzona przez tych samych ludzi, na tych samych zasadach co Blogger, ale ze swoim własnym systemem. Link do komentarza
Feather Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Nie, nie. Wordpress.com to nie to samo co Wordpress.org. Rzeczywiście, jest to system blogowy (w sumie na dziś dzień to już system CMS), ale jest też cała platforma blogowa tworzona przez tych samych ludzi, na tych samych zasadach co Blogger, ale ze swoim własnym systemem. O, to fajowo dzięki wielkie! Link do komentarza
Recommended Posts