pepeh Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Gdy chodziłem na runescape wiki to na chat roomie byli jacyś gracze z pony avatarami więc chce spytać czy ktoś z Was może nie gra w runescape'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 A wiesz, że masz kilka takich samych tematów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Ktoś w to jeszcze gra? Sam ostatnio w Rune Scape byłem jakieś... cztery lata temu, ale już wtedy wszędzie widziałem boty. To zniechęciło mnie do tej gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 Już botów nie mam dużo nowości jak sam wróciłem po 2-3 latach i wszedłem to nie wiedziałem co i tak . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Plus chciałbym dodać,że Jagex ostro się wziął za boty koleś co kilka lat temu użył przez 10 min bota i go usunął bana dostał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts