Porter Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Postanowiłem, że stworzę swój utwór na keyu i tak się stało. Od razu ostrzegam: Nie gram jak Soczek cztery lata na keyu i nie mam żadnych nauk. Jestem samoukiem, który przy keyboardzie przesiedział max. 20 godzin. Ledwo co znam parę akordów, ale mam nadzieję, że to w niczym nie przeszkodzi. Oto więc on (tutaj) i z góry przepraszam za średnią jakość. Telefon nie nagrywa zbyt dobrze. Za krytykę, czy porady się nie obrażę. Wręcz przeciwnie. Link do komentarza
Applejuice Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Wow, naprawdę nieźle! Ja w tworzenie utworów nawet się nie bawię, więc jestem pod wrażeniem ^^ Przyjemnie się słucha ;] Jak już poznasz więcej akordów, to fajnie byłoby, gdybyś dodał jakiś akompaniament. Albo pokombinuj i zrób jakieś bardziej skomplikowane "manewry" jedną ręką ;p Lub dwiema, lol. Albo po prostu dodaj sam beat. Też będzie o wiele lepiej. Link do komentarza
Xyz Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Projekt jak szybko powstał, tak szybko umarł Archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts