Trahall Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Witam. Ostatnio wzięło mnie na słuchanie Creepypast, więc postanowiłem stworzyć własną. Troszku inną niż normalne, ale myślę, że to podchodzi pod tą tematykę. Panie, panowie oto I-DOSER 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Powiem tak; Ta crepypasta jest zarąbi... wiesz ;p kiedyś słyszałem o takich ultradźwiękach, które wciągają, wręcz uzależniają. Powracając do tematu: świetna creepypasta i myśle, że powinienieś kontynuować pisanie creepypast, bo bardzo dobrze piszesz ;x Moja ocena: 8/10 dlaczego? Bo Jest to jak już mówiłem świetna creepypasta, ale wdarły się tam literówki i polecam ci 2 rzeczy, po pierwsze przeczytaj swoje dzieło jeszcze raz i popraw błędy ;p. Po drugie: opublikuj ją na creepypasta wiki, jestem wielkim zwolennikiem tego forum i to taka mała prośba Dzięki za dobrą chwile z tą lektórą, plusik leci P.S creepypasty to druga rzecz po fanfikach z mlp które uwielbiam czytać, i dlatego mnie to skusiło. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez JakubPonyStep Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Better than others creepypasta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 Lulz. To ma jakiś odzew? Rzecz niesłychana. Mam w planach jeszcze kilka pomysłów na creepypasty i jedną antycreepypastę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się