Gość Kordgorn Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Hejka! Ktoś posiada BC2 i byłby chętny pograć na multi? Ostatnio sobie tak z sentymentu zainstalowałem ale przyznać muszę, że mnie zassało i postrzelam w kilku meczykach raz na jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ja posiadam i obecnie gram z wielką chęcią, jeśli są inni fani tej odsłony to zapraszam do gry, wszystkie informacje są na moim profilu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Nu, jakby co to walcie do mnie. Mój nick: Kharn_40k Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek222 Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 rzadko gram, ale jak chce ktoś zagrać to zapraszam... Nick: olek222 (tak mi się wydaje, zawsze mam nick olek i ileśtam dwójek) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multiszymen Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 ja też mam bf bc2 i gram czasem z Robaczywkiem mój nick - standardowo multiszymen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts