Halik Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Witam was wszystkich serdecznie jak wiadomo jestem nowym forumowiczem, często zaglądałem na to forum w poszukiwaniu jakichś ficów do poczytania aż postanowiłem założyć konto i oto jestem. Interesuję się czołgami i elektroniką na tyle że wiem gdzie tranzystor ma rzażenie i że PzKpfw VI ma zasięg skuteczny 4km. Pracuję ostatnio nad pewnym opowiadaniem jednak ciężko jest takowe stworzyć samemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
applejack1234 Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Witaj jak widzę mamy wspólną pasje (też interesuje się czołgami). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 tak? a czym się różni SU-100 od su-100Y ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
applejack1234 Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 tak? a czym się różni SU-100 od su-100Y ? Haha trudniejszego nie było ? Su-100 jest na podstawie t-34/85 a Su-100y na podstawie T-100. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 to na rozgrzewkę było B^) jaki najcięższy czołg niemcy wykorzystali bojowo jaki amerykanie a jaki sowieci ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Witaj. Baw się dobrze i kochaj szopy pracze. Miłego dnia~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Witaj baw się dobrze ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 ktoś mógłby wprowadzić mnie... w jak to mówi młodzież Fandom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
applejack1234 Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 to na rozgrzewkę było B^) jaki najcięższy czołg niemcy wykorzystali bojowo jaki amerykanie a jaki sowieci ? Sowieci IS-2 Niemcy Tygrys Bengalski USA-Pershing. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) sowieci - git niemcy-źle Sd. Kfz. 186 Panzerjäger Tiger Ausf. B-waży 72 tony a Tiger II 69 ton USA-git Edytowano Maj 7, 2014 przez Halidziak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
applejack1234 Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) sowieci - git niemcy-źle Sd. Kfz. 186 Panzerjäger Tiger Ausf. B-waży 72 tony a Tiger II 69 ton USA-git Chodziło ci o czołgi a jagdtiger był niszczycielem. Edytowano Maj 7, 2014 przez applejack1234 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 niszczyciel to też czołg B^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
applejack1234 Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 niszczyciel to też czołg B^) Wiedziałem że jagdtiger był najcięższym pojazdem, ale jak pytałeś o czołg to odpowiedziałem czołg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 a jak już szpanować to na maxa Panzerkampfwagen VIII Maus he he he... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
applejack1234 Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 a jak już szpanować to na maxa Panzerkampfwagen VIII Maus he he he... Albo E-100. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 eeee maus lepszy... trzeba założyć nowy dział na forum... a spodziewałem się pytań w stylu: jaki jest twój ulubiony kuc,a tu wyszło że trafił swój na swego Witaj. Baw się dobrze i kochaj szopy pracze. Miłego dnia~ nie lubie zwierząt są brudne śmierdzą roznoszą choroby i trzeba się nimi zajmować i je karmić a i oczywiście psocą jak cholera... nigdy więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 W takim razie już wiem za kim nie przepadać... Meh.. trudno. Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Witaj, o czołgisto. Jak tam ta III Wojna Światowa, będzie? ;P Miłej zabawy i poznawania forum życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) Hej, ja się interesuje wszystkim co lata, ale testu nikomu robić na dowód tego nie zmierzam Edytowano Maj 7, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 ciekawie się zapowiada... mam swojego pierwszego wroga ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Siema baw się dobrze na tym forum ;3 kilka pyań: 1. Która klacz z mane6 jest twoja ulubiona? 2. Ulubiony kuc tła? 3. Ulubiony kuc ogółem? 4. Lubisz Vinyl Scratch? 5. Jaki rodzaj muzyki najbardziej lubisz? 6. Twój ulubiony instrument? 7. (skoro lubisz czołgi, to się spytam) Twój ulubiony czołg? (altyleria, niszczyciele czołgów też się liczą) I jeszcze raz: BAW SIĘ DOBRZE NA TYM WSPANIAŁYM FORUM!! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Siema! Widzę kolega też się elektroniką zajmuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) 1. Żadna 2. Octavia 3. Derpy 5. Kto to jest ? 6. Oscyloskop analogowy (to też instrument) 7. T110E4/E5 Niby jak mam się tu bawić -_- Siema! Widzę kolega też się elektroniką zajmuje Dokładnie technik elektronik. Zrobiłem z LED'ów CM Luny xD Edytowano Maj 7, 2014 przez Halidziak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) ciekawie się zapowiada... mam swojego pierwszego wroga ^^ Ej, dlaczego? Przecież Awiacja i ciężka technika mają sporo wspólnego Edytowano Maj 7, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) chodziło mi o tą od zwierzaków... specjalnie dla fana awiacji ^^ 9K22 Tunguzka Edytowano Maj 7, 2014 przez Halidziak 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się