Testar Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Zakładam taki temat, aby można było pogadać o kartach, nie spamując w moim temacie, z kucykowymi kartami. Może na początek wyjaśnię o co chodzi. A więc UR jest przeglądarkową grą karcianą w języku polskim. Przeglądarkowa, nie oznacza polegająca tylko na klikaniu paru okienek. Naprawdę gra wymaga myślenia i umiejętności blefu. Zasady w skrócie: Każdemu z graczy podczas walki losują się 4 karty. Każdy też zaczyna z 14 życiami i 12 Pillzami (pastylki takie). Każda karta ma: Moc, obrażenia, umiejętność i bonus. Zaczynający wybiera kartę i w tajemnicy daje jej określoną liczbę Pillzów następnie to samo robi drugi gracz. Moc*liczba pillzów to atak. Karta która ma więcej ataku wygrywa i zadaje obrażenia. Następnie role się zamieniają, drugi gracz zaczyna, a dokłada pierwszy. Gra kończy się gdy skończą się życia lub miną 4 rundy. Jakby kogoś zarejestrowało to ma tu link: LINK (w okienku "sponsor" wpisać "TestarPL") Mam pytanie do ludzi którzy już grają. (a jest tu takich parę.) Jakim klanem gracie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 glownie to gram fang i pirates moje ulubione karty to -zinfrid -rei -sting -selma -rhed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Czerwiec 21, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Rhed i Sting to beznadzieja. 3* za Rhed to Talijon, Andsom, Baba, Tydd... 4* za Sting to już lepiej Kirstin Ja z koleji: (chronologicznie) Deck Jungo: Askai/Nahema Buba Radek Rodney Scopica Boohma Wendy/Mindy Pegh All Stars: -Asparov -Alexei -Quinn -Randy -Nathan -Amelia -Loretta -Ashley/Jessie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 czesto daje ich do turnieju i sie przydajaa w battle roomie zmieniam deck Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Czerwiec 21, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Sting 4* na odwadze 10/4 Sob Coleridge 4* 8/6 Sob Kirstin 4* 7/5 Pewność: Soa Sob (t.z Ściana) A taki Buba ma 10/5 +2 życie bez odwagi Rhed ma 6/3 +3 życia Sob Pan 7/3 +3 życia Sob Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zacny Jegomość Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Też gram piranias Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Czerwiec 22, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2012 A ja mam małą sprawę, który z decków najlepszy: 1. Michael Greem/Jay Chiara Snowflake Clay Sandro Sasha Redra 2. Jay Greem Manfred Chiara Clay Sandro Sasha Redra 3. Jay Greem Snowflake Chiara Clay Sandro Deebler/Zake Sasha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zacny Jegomość Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 "Najlepszy"... Na który tryb? Jeśli mi podasz fundusze i TRYB, na którym chcesz grać, to ci pomogę. Przykładowo: Na Deathmatch dobry jest Michael, Zeke i np. Sandro Na DT podobnie Na Elo Aylen, Dwan, Manfred Na Survivor niezły jest (według mnie; nie sprawdzałem Skeelz na survivor) Corvus, Sasha, Aylen, Chiara, Danae,... Wiesz, o co chodzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Czerwiec 24, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Wszystkie decki na ELO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zacny Jegomość Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Ja bym powiedział, że 3. Tyle, że w miejsce Deeblera daj Lornę. Jeżeli jednak masz trochę kasy (ja na przykład nie mam), to możesz zrobić half-decka. Skeelz dobrze sobie radzą w sytuacjach 3-1, bo nie tracą wiele na braku bonusu. Nie posiadają również wiele wsparć (2), a te które są, mają swoje wymienniki. Na koniec tylko dodam, że nie grałem Skeelz (szczupłe fundusze), dlatego moje rady są z pewnością bezwartościowe. Nie sugeruj się mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Lipiec 1, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2012 Postanowiłem ze Skeelzami poczekać aż stanieją po wyjściu LD i skonstruowałem deck La Junta. Są to: - Bryan - Arnie - Isatis - Trish - Wyre/Archibald/Masamu - Laura - Thormund - Toliver I tu jest problem: Którego pana wybrać. Właściwie jest to wybór między: SoA, +2 Dmg i +2 Pillz. Zasatanwiam się głównie nad Wyre i Archibaldem (Na razie gram tym pierwszym) gdyż dwa SoA w decku to może trochę za dużo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts