Pisklakozaur Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 (edytowany) Witaj, cieszę się, że zainteresował cię ten temat! Uszanowanko dla Ciebie! Ptaszysko może i kojarzysz z jakiegoś posta, ale nie sądzę, że od tej (może i lepszej) strony Będę tu wstawiał prace: nie zawsze o tematyce MLP, nie zawsze rysunki, za to zawsze od podstaw do końca zrobione przeze mnie. Zatem Niech Się Staną Arty!Ponysona, Oc'ek własny Eri jak widać! WEKTOR Jeden z pierwszych rysunków wykonanych ołówkiem automatycznym... ...Taak Ołówek się spodobał xD Konkurs MBlood (Deviantart) (Wyróżnienie) Digital robiony w Gimpie z użyciem tabletu. Pierwsza próba abstrakcji! ^^ Zaczęło się niewinnie w MDK'u Orginalnie praca na formacie A5 piórem, cienkopisem i markerem! I zrobiona niedawno Abstrakcyjna interpretacja mojej drugiej Oc'ki Choć tym razem cienkopisem 0,05mm! Challenge: Znajdź pyszczek i oko Śmiało możesz krytykować, oceniać i ochrzanić! Miłego dnia Edytowano Czerwiec 2, 2014 przez Pisklakozaur 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rerereou Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Wow :O! Nie da się tego ochrzanić! Za zdolny jesteś O_O 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Dziękuję! Przyznam, że każda ''Pierwsza'' praca jest czysto skopana. W szczególności abstrakcja, która jest chaotyczna, ale pod względem estetyczności! Niekoniecznie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Maj 28, 2014 Autor Share Napisano Maj 28, 2014 (edytowany) Dodajmy coś zatem! Uproszczona abstrakcyjna interpretacja miłości. OC's Vunlinur'a i Spring Apricot Szybki rysałek zrobiony na lekcji. Szczyt szczęścia Eri! Nie ma to jak suknia założona z przymusu ^^ Edytowano Maj 28, 2014 przez Pisklakozaur 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 (edytowany) Post pod postem... Urrgh, szkoda, pora coś dorzucić! Kuku wita pegazica Digital Pepper Edytowano Sierpień 18, 2014 przez Pisklakozaur 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Bardzo piękne rysunki, te z tymi wzorkami są najlepsze, gdyż nigdy się z takimi nie spotkałem Co do zwykłych rysunków to się od kogoś uczyłeś rysować, uczyłeś tylko podstaw czy wszystko sam? Widzę profesjonalizm przy niektórych pracach, oby tak dalej! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Bardzo dziękuję ;3 Trochę się te wzorki plecie, ale sądze, że warto. Nie mógłbym powiedzieć, że sam się wszystkiego nauczyłem. Dużo pomogli mi ludzie Słuchałem wszystkich rad, by potem samemu dojść do swoich upodobań i rozwijać się w ich kierunku. Mimo wszystko uczę się dalej i okazuje się, że parę słów krytyki dodaje skrzydeł! Co do profesjonalizmu, to trochę (bardzo dużo) mi brakuje, ale bez przerwy nad tym pracuję Jeszcze raz dzięki, cieszę się, że komuś się podobają moje bazgroły! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Grudzień 11, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2014 (edytowany) Eri na Ciebie patrzy! Mała próba Gifowana w Ps No, jeszcze jedna próba, tutaj farby: Edytowano Grudzień 11, 2014 przez Pisklakozaur 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Styczeń 8, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2015 (edytowany) Szkoda, że post pod postem, trudno. :c Moja druga Oc, Lighten Cranberry Cyfrówka, nowym tabletem! Edytowano Styczeń 8, 2015 przez Pisklakozaur 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Boszzzzz zawał na miejscu, włochaty kucyk, na pewno kucyk? Wolę twoje pierwsze OC. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Styczeń 8, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2015 Jesst! Cel osiągnięty LC jest kucykiem, prawie całkowicie zdziczałym xD Przesłodka nieprawdaż? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Luty 14, 2015 Autor Share Napisano Luty 14, 2015 Humm, nic nie zrobię, kolejny raz Grrrr! Urodzinowa, przesłodka OC dla Tempest Caela Cumulonimbus! 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Pragnę wyrazić Królewskie Podziękowania - Rewelacjaaaaa ! Wspaniały portret, i piękny prezent na urodziny. Baardzo dziękuję! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 (edytowany) Humm, nic nie zrobię, kolejny raz Grrrr! Urodzinowa, przesłodka OC dla Tempest Caela Cumulonimbus! Wygląda prawie jak Derpy xD Nawet dobry rysunek, tylko popracuj trochę nad cieniowaniem @DOWN: "Urodzinowa, przesłodka OC" Edytowano Luty 15, 2015 przez PanMinish Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Luty 15, 2015 Autor Share Napisano Luty 15, 2015 Czemu nie? Derpiątko zawsze można nabazgrać Dziękuję, z tego, co wiem, muszę poprawić cienie, perspektywę i pozy (O włosach to już nie wspomnę ) Jest jakiś progres, choć dobrze by było dowiedzieć się, co jeszcze jest nie tak! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Marzec 9, 2015 Autor Share Napisano Marzec 9, 2015 Staramy się rozwijać Włochy jak wcześniej nie wychodziły, tak z nimi miernie. Starałem się poprawić trochę cieniowanie ^^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Wrzesień 29, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Po małej przerwie powracamy!Wrzucam WIP, jak skończę, to podmienię ^^Mój OC, Relbherg, tukanowaty, z potężnym dziobem.To jest ptaszysko, choć ów plecionka może być dowolnie interpretowana Niedługo wpadnie tu coś normalnego 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Październik 5, 2015 Autor Share Napisano Październik 5, 2015 Tak, już lecę z czymś normalnym xDZapomniałem dodać czuba Liquid Destroyer- Bezgraniczna miłość maskonura z piłą łańcuchową!Ps, jakieś 20 min, z przerwą na kawę Z czasem pojawi się pełna wersja, tzn real! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Październik 12, 2015 Autor Share Napisano Październik 12, 2015 (edytowany) Dobra, prace nad requestami ruszyły! Trochę już na to czekacie, ale parę dni mi najzwyczajniej wypadło.Btw, mogę się pobawić w AT Mimochodem wrzucam tu efekt dzisiejszych nudów na lekcjach.Nie wiem co to jest, wolna interpretacja Edytowano Październik 12, 2015 przez Pisklakozaur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Grudzień 6, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2015 (edytowany) Trzeba pokazać, że temat nie umiera Sypnę paroma requestami! (Raster, Photoshop) Dla Amet Silver'a: (Wektor, Illustrator) Infinite- OC @Velvie Edytowano Grudzień 6, 2015 przez Pisklakozaur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Listopad 5, 2016 Autor Share Napisano Listopad 5, 2016 Okazyjnie na Halloween Mała animacja, najdłuższa sekwencja to tylko 10s Out of all, zawsze z czymś do przodu!http://pisklakozaur.deviantart.com/art/MLP-OC-ANIMATION-Lighten-Carmin-Cranberry-644107657 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Listopad 5, 2016 Share Napisano Listopad 5, 2016 Niecna animacja, choć tylko 10 sekundowa, to pomimo tego robi niemałe wrażenie. Spodobała mi się dynamika ruchu postaci, a w tym ruszanie gałkami ocznymi i ta uśmiechnięta facjata Czekam na więcej tego typu prac 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Listopad 6, 2016 Autor Share Napisano Listopad 6, 2016 Sam ruch ciała bazowałem na oczach, które mają bodajże 248 klatek. Reszta rusza się niezależnie ^^ Soo niekoniecznie musi się zapętlać tak szybko Humm planuję jeszcze troszkę kombinować z flashem Dziękuję za miłe słówko ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Listopad 19, 2016 Autor Share Napisano Listopad 19, 2016 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 http://pisklakozaur.deviantart.com/art/Gift-Uhhm-soo-I-took-my-favourite-plushe-Klaw-648894657 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się