Frodo Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 (edytowany) Większość z nas, zna chyba film "Jak wytersować smoka". Albo oglądał, albo przynajmniej o nim słyszał. Ale nie o film, a o grę mi chodzi. Jest to gra pt. "School of Dragons". Chodzi w niej o to, że masz Wikinga, smoka i całą mapę do zwiedzenia. Oczywiście masz zadania, ale one cię nie ograniczają, jak w niektórych grach. Jest na urządzenia moblilne, (bo z tego co wiem na internecie nie ma, ale mogę się mylić) Tu gracze "School of Dragons", będą mogli się podzielić swoim doświadczeniem, pytać i odpowiadać oraz wstawiać screeny. Ja jestem Eisan (Czemu? Nie wiem) Edytowano Maj 26, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Gram. Sama należę do fandomu HtTyD, a więc... Żebym jeszcze pamiętała nick. To by było miło. A na serio, podeślę jutro, jak się upewnię (tablet). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Też jestem wielkim fanem, zobaczę co i jak i dam znać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts