Longon Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Nie wiem czy piszę w dobrym miejscu,ale dotyczy to G3, więc chyba ok Mam do sprzedania kilkanaście figurek z tej generacji, może byłby ktoś zainteresowany kupnem? Większość figurek w stanie idealnym, a oto wszystkie które posiadam: (+ mam oryginalne pudełka i większość dodatków) (jakby zdjecie sie nie wyswietlalo to link: http://i57.tinypic.com/332rsy9.png ) Gdyby ktoś był zainteresowany, to piszcie, myslę,że się dogadamy co do ceny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Możesz wypisać ich imiona? Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Rakowska Urban Napisano Luty 21, 2016 Share Napisano Luty 21, 2016 może napiszesz ile kosztują lub bym kupił Sunny Daze Bardziej bym kupił pomarańczowego kucyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChmurkaBurzowa Napisano Styczeń 20, 2018 Share Napisano Styczeń 20, 2018 Hejo! Byłabym chętna na różowego z domkiem cukiernią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Styczeń 20, 2018 Share Napisano Styczeń 20, 2018 2 godziny temu, ChmurkaBurzowa napisał: Hejo! Byłabym chętna na różowego z domkiem cukiernią Wątpię by było aktualne, ta osoba było ostatnio na forum 20 Czerwca 2014r. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChmurkaBurzowa Napisano Styczeń 21, 2018 Share Napisano Styczeń 21, 2018 wiem, ale stwierdziłam, że zaryzykuje xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się