Cipher 618 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 (edytowany) Game Giveaway of the Day to bardzo ciekawa inicjatywa. Kilka razy w miesiącu jakiś producent oddaje zupełnie za darmo, bez jakichkolwiek opłat, pełną wersję gry. Nie ma w niej Adware czy Spyware. Jest jeden haczyk. Zgodnie z nazwą "...of the day", grę należy pobrać i zainstalować w ciągu trwania promocji, czyli 24h. Jeśli to zrobimy, jest nasza na zawsze. Jeśli się spóźnimy będziemy mogli pobrać tylko demo (i odblokować pełną wersję za opłatą). Osobiście zaglądam tam codziennie, dlatego w razie czego będę umieszczał w pierwszym poście linki wraz datą rozpoczęcia promocji. ### Lista gier ### 8 czerwca - 4 Elements Premium - polecam. Mam to na Steam. Znakomita gra z gatunku "niby proste, a wciąga". Edytowano Czerwiec 9, 2014 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 (edytowany) Dziękuję ci, Triste! U mnie już się ściąga. Mam jedno pytanie: jak ściągnę taką grę z darmo, a później usunę, to nadal będę ją miała za darmo, czy później już będę musiała płacić, gdy będę chciała ściągnąć ponownie? Taka mini recenzja- gra zabawna. Szuka się różnych rzeczy i pomaga wróżkom. Jak ktoś ma młodsze rodzeństwo to warto z nim zagrać. Edytowano Czerwiec 8, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach8 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Mam jedno pytanie: jak ściągnę taką grę z darmo, a później usunę, to nadal będę ją miała za darmo, czy później już będę musiała płacić, gdy będę chciała ściągnąć ponownie?Nie będziesz już mogła jej ściągnąć za darmo. Nawet jeśli zachowasz plik instalacyjny, nie będziesz mogła prawdopodobnie zainstalować gry, ponieważ przed instalacją jest sprawdzane czy promocja jeszcze trwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Prawdę mówiąc u mnie napis z "checking game cośtam..." pojawia się na tak krótko, że nie wiem jak to jest. Wydaje mi się, że skoro pobraliśmy grę w trakcie trwania promocji, mamy instalator, to powinna być nasza na dobre. Jutro usunę grę i spróbuję zainstalować ją ponownie. W razie czego zmienię pierwszy post. Jedno jest pewne - nie można pobrać pełnej wersji po upływie promocji. Po jej upływie można pobrać tylko demo / trial. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGeRoNyMoNy Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 A będą tam jakieś "hity" czy raczej takie proste gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Wątpię. Raczej nieznane gry, niewielkich producentów, ale te często są lepsze - czego przykładem jest 4 Elements - od gier AAA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Sprawdziłem. Gry nie można już pobrać, ale nadal da się zainstalować pełną wersję o ile posiada się instalator. Także warto uzbierać trochę lepszych pozycji i wypalić na CD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Dziękuję. (Zabombarduję cię pytaniami )Czy jest to losowa liczba dni w miesiącu, czy zawsze jest np. Pięć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 9, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Zaglądaj na stronę każdego dnia. Nie wiadomo kiedy coś dają. Z tego co zauważyłem najczęściej w weekendy. Z ilością gier bywa różnie. Kilka na miesiąc? Głównie z gatunku "casual". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) Gra na dziś - Call of ...Atlantis Premium. Chyba nie liczyliście na Call of Duty? To klasyczne "dopasuj 3 i więcej" Pamiętajcie, musicie ją pobrać, zainstalować i uruchomić dziś! (czyli 22 czerwca). Jeśli to zrobicie będzie wasza na dobre. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 28, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2014 Kolejna gra - 28 czerwca 2014 (pobieranie ważne do jutra)The Flying Dutchman - po raz kolejny "połącz trzy i więcej" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 6, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2014 6 lipca - Fishdom H2O Premium (przypominam, tylko 24h na pobranie pełnej wersji!) - kolejne polowanie na przedmioty. Tym razem jako syrenka pod wodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 GraviTire 3D - wyścigi... opon Grę zgodnie z zasadami można pobrać tylko w ciągu 24h. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 13, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2014 A się rozszaleli...Age of Adventure: Playing the hero - tytuł brzmi znajomo... SĄ ACZIWMENTY!!! (dobra żartowałem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 20, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2014 Race Cars: the Extreme Rally - wyścigi, widok izometryczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 Season Match - zapewne "połącz 3 lub więcej by... (tu powód)" Najprawdopodobniej uratować świat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 2, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2014 Widać, że powyższa gra miała branie. Dziś jej kontynuacja. Trochę późno, ale nadal zostało +/- 15 godzin. Season Match 2 - jak zwykle... połącz trzy lub więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 GOTD wdg. mnie bardziej przydatne, mam nawet newsleter, chociaż będę temat śledził a nóż coś ciekawego się trafi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Questerium - typowe "pochowane pierdoły" Czas na instalację - 19 godzin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 (edytowany) Tap the bird - gra przeniesiona z urządzeń mobilnych. Gatunek? Pamiętacie gry o strzelaniu do latających kur? (22 godziny na instalację w chwili pisania tego posta) Edytowano Sierpień 17, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Kellie Stanford - uproszczone hidden object Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts