Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Featherweight co prawda występuje tylko w jednym odcinku, ale wydaje mi się że jest oryginalną postacią. Do tego jest sporo artów z nim. Jest dość uroczy... na swój sposób. Pojawia się w odcinku Ponyville Confidential (Sekrety Ponyville). Na początku odcinka dostaje znaczek przed CMC. Potem jest fotografem w gazecie Źrebięce Lata, później został jej redaktorem naczelnym. W Polskiej wersji na początku odcinka została pomylona jego płeć, Sweetie Belle wtedy mówi: ,,Widziałyście? Featherwhite doczekała się znaczka!". Jego CM to białe piórko. Dużo szukałam, ale nie znalazłam jego tematu. Więc jeżeli taki istnieje, to bardzo przepraszam. Kilka artów: Co o nim sądzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 (edytowany) Mi ta postać bardzo się podoba. Ma swój desing i (niestety niewykorzystany) potencjał. Fotografia, fotografia. Szczerze mówiąc, rzadko widuję postacie o tak oryginalnym fotografia, fotografia wyglądzie. Grzywa, którą rozpoczyna zwichrzona "czupryna", smukła sylwetka i wystające ząbki. Jedyne co jest tu mniej oryginalne, to kolory. Fotografia fotografia. Fotografia, fotografia, fotografia, fotografia. I lubi fotografię! Przepraszam, pięćdziesiąt procent artów jest jakimś shippingiem. Fotografia, fotografia! Edytowano Czerwiec 8, 2014 przez Timber Dębowa Tarcza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 30, 2015 Autor Share Napisano Maj 30, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts